Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Internetaanbieders

Caiway

Caiway biedt televisie-, internet- en telefoniediensten aan. Caiway is regionaal door heel Nederland actief en de op één na grootste glasvezelprovider in Nederland.

Het ontstaan van Caiway

Caiway biedt al sinds 1981 glasvezel aan; toen heette het bedrijf nog CAIW (Centrale Antenne Inrichting Westland) en richtte het zich vooral op televisie aansluitingen. In 1995 werd Caiway actief als internetprovider onder de naam Kabelfoon. Sinds 2004 vallen alle producten onder dezelfde organisatie en naam: Caiway.

Glasvezel van Caiway

Caiway is in 2012 begonnen met het leveren van diensten via glasvezel en is ondertussen de op één na grootste provider van glasvezel in Nederland. Ook in buitengebieden levert Caiway glasvezel, met als doel uiteindelijk 500.000 huishoudens toegang te geven tot het glasvezelnetwerk. Als er voldoende vraag is naar glasvezel in een bepaald gebied (meer dan 50% van de bewoners en bedrijven moeten zich intekenen), dan gaat Caiway aan de slag.

Vergelijk internetaanbieders

Caiway vergelijken met andere internetaanbieders

Wil je weten of Caiway voor jou de beste keuze is? Of dat er op je huisadres misschien toch een goedkopere of betere internetaanbieder beschikbaar is? Via onze vergelijker krijg je een overzicht van alle beschikbare pakketten en abonnementen op je adres. Als je een goede deal hebt gevonden, kan je het abonnement via Overstappen.nl direct afsluiten.

Overstapservice

Heb je de internetaanbieder van je keuze gevonden? De meeste internetaanbieders bieden een handige overstapservice voor nieuwe klanten. Hierbij wordt je huidige internetaanbieder voor je opgezegd. Wel zo gemakkelijk! Is voor jouw specifieke overstap een overstapservice beschikbaar? Dan wordt deze mogelijkheid in de vergelijker aangeboden.

Vergelijk internetaanbieders

« Terug naar internetaanbieders