NLE

Budget alles in 1

Contactgegevens
Klantenservice: 088-730 7307
Vergelijk alles in 1 pakketten

De missie van NLE x is het uitdagen en scherp houden van ingedutte, traditionele markten, zoals de energie- én telecommarkt. Knetterscherpe prijzen bieden, uitzonderlijk klantgericht zijn en zich met hart en ziel inzetten voor technologische vernieuwing, dat is waar NLEx zich op focust.

Over NLE x

Sinds 2016 biedt NLEx niet meer alleen energie, maar ook internet, tv en bellen aan. Onder de naam NLEx maakt het bedrijf zich hard om ook de Nederlandse telecommarkt open te breken. Want zij vinden: ook in de telecommarkt is het tijd voor keuzevrijheid. Hoe meer concurrenten, hoe lager de prijs. En één dienstverlener voor alle zaken in en om het huis: superhandig toch?

Producten NLE x

NLEx biedt de volgende pakketten aan:

  • Alles-in-1-pakketten

Internet van NLEx

NLEx biedt koper- en glasvezelaansluitingen aan. De provider maakt gebruik van het netwerk van KPN, waardoor ze in heel Nederland een stabiele dekking kunnen aanbieden. Het bedrijf levert een standaard V10-modem en je ontvangt een gratis Wifi-versterker als je overstapt.

TV van NLEx

Bij NLExontvang je interactieve tv van KPN. Met het Tv Basispakket heb je toegang tot meer dan 100 tv-zenders, waarvan 32 in HD-kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om het basispakket uit te breiden door te kiezen voor extra zenderpakketten. Als je overstapt naar NLEx dan ontvang je de eerste tv-ontvanger gratis.

Alles in 1 van NLEx

Als je kiest voor een alles-in-1-pakket van NLEx dan krijg je een gratis Wifi-versterker cadeau. Je kunt zelf aangeven hoeveel internetsnelheid je wilt hebben en of je gebruik wilt maken van nummerbehoud.

NLE xvergelijken en afsluiten

Is NLE x voor jou de beste internetaanbieder? Kijk of je huidige provider nog steeds de beste keuze is. Aanbieders concurreren met elkaar om de gunst van de klant. Zo bieden sommige providers extra diensten aan of kan je profiteren van scherpe kortingen. Internetaanbieders vergelijken is gratis en in een paar seconden geregeld. Doe dus nu de check en controleer of NLEx voor jou de beste deal heeft.

Wil je een internetabonnement bij NLEx afsluiten? Dit kan je eenvoudig doen via de vergelijker. Vergeet niet je oude abonnement op te zeggen. NLEx heeft eventueel een overstapservice, wat inhoudt dat je -mocht je dit willen- niet zelf je oude abonnement op hoeft te zeggen.