Budget alles in 1

Budget alles in 1

Contactgegevens
Klantenservice: 088-730 7307
Vergelijk alles in 1 pakketten

De missie van Budget alles in 1 is het uitdagen en scherp houden van ingedutte, traditionele markten, zoals de energie- én telecommarkt. Knetterscherpe prijzen bieden, uitzonderlijk klantgericht zijn en zich met hart en ziel inzetten voor technologische vernieuwing, dat is waar Budget alles in 1 zich op focust.

Bekijk alle pakketten van Budget Alles-in-1:

Over Budget alles in 1

Sinds 2016 biedt Budget niet meer alleen energie, maar ook internet, tv en bellen aan. Onder de naam Budget alles in 1 maakt het bedrijf zich hard om ook de Nederlandse telecommarkt open te breken. Want zij vinden: ook in de telecommarkt is het tijd voor keuzevrijheid. Hoe meer concurrenten, hoe lager de prijs. En één dienstverlener voor alle zaken in en om het huis: superhandig toch?

Producten Budget alles in 1

Budget alles in 1 biedt de volgende pakketten aan:

  • Alles-in-1-pakketten
  • Internet en Bellen
  • Internet en tv

Internet van Budget alles in 1

Budget alles in 1 biedt koper- en glasvezelaansluitingen aan. De provider maakt gebruik van het netwerk van KPN, waardoor ze in heel Nederland een stabiele dekking kunnen aanbieden. Het bedrijf levert een standaard V10-modem en je ontvangt een gratis Wifi-versterker als je overstapt.

TV van Budget alles in 1

Bij Budget alles in 1 ontvang je interactieve tv van KPN. Met het Tv Basispakket heb je toegang tot meer dan 100 tv-zenders, waarvan 32 in HD-kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om het basispakket uit te breiden door te kiezen voor extra zenderpakketten. Als je overstapt naar Budget alles in 1 dan ontvang je de eerste tv-ontvanger gratis.

Budget alles in 1

Als je kiest voor een alles-in-1-pakket van Budget alles in 1 dan krijg je een gratis Wifi-versterker cadeau. Je kunt zelf aangeven hoeveel internetsnelheid je wilt hebben en of je gebruik wilt maken van nummerbehoud.

Budget alles in 1 vergelijken en afsluiten

Is Budget alles in 1 voor jou de beste internetaanbieder? Kijk of je huidige provider nog steeds de beste keuze is. Aanbieders concurreren met elkaar om de gunst van de klant. Zo bieden sommige providers extra diensten aan of kan je profiteren van scherpe kortingen. Internet vergelijken is gratis en in een paar seconden geregeld. Doe dus nu de check en controleer of Budget alles in 1 voor jou de beste deal heeft.

Wil je een internetabonnement bij Budget alles in 1 afsluiten? Dit kan je eenvoudig doen via de vergelijker. Vergeet niet je oude abonnement op te zeggen. Budget alles in 1 heeft eventueel een overstapservice, wat inhoudt dat je -mocht je dit willen- niet zelf je oude abonnement op hoeft te zeggen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.