Internetaanbieder Caiway | Vergelijk nu op Overstappen.nl

Caiway

Logo_Caiway_transparant

Contactgegevens
https://www.caiway.nl/
Vergelijk alles in 1 pakketten

Caiway biedt televisie-, internet- en telefoniediensten aan. De provider is regionaal door heel Nederland actief en de op één na grootste glasvezelprovider in Nederland.

Over Caiway

De provider biedt al sinds 1981 glasvezel aan; toen heette het bedrijf nog CAIW (Centrale Antenne Inrichting Westland) en richtte het zich vooral op televisie aansluitingen. In 1995 werd Caiway actief als internetprovider onder de naam Kabelfoon. Sinds 2004 vallen alle producten onder dezelfde organisatie en naam: Caiway.

Producten Caiway

Caiway biedt de volgende pakketten aan:

  • Internet & televisie
  • Alles-in-1
  • Internet

Internet van Caiway

Caiway
De providor biedt 2 verschillende internetpakketten aan: Alleen Internet en Alleen Internet XL. Je ontvangt bij elk pakket glasvezel internet, een 100% snelheidsgarantie en een gratis wifi-modem. De downloadsnelheid bedraagt bij het Alleen Internet pakket 150 Mbit/s. Bij het Alleen Internet XL pakket bedraagt de downloadsnelheid 450 Mbit/s.

TV van Caiway

Caiway
Als je een televisie abonnement af wilt sluiten dan kun je kiezen uit drie varianten. De eerste is het Basic TV abonnement, hiermee kun je televisie kijken via een coax-kabel. Je hebt dan wel een coax-aansluiting nodig op jouw adres. Met Basic TV ontvang je meer dan 70 zenders. Je kunt het Basic TV abonnement ook uitbreiden met extra zenders, dat is de tweede variant. Je kunt dan kiezen uit 11 extra zenderpakketten. De derde variant is tv-kijken via glasvezel.

Alles in 1 van Caiway

Caiway
De provider biedt 3 verschillende alles-in-1-pakketten aan: voordelig, slim en snel. Bij elk pakket ontvang je glasvezel internet, 100% snelheidsgarantie en een gratis wifi-modem. Daarnaast ontvang je een interactieve tv-ontvanger met meer dan 70 zenders, waarvan 43 zenders in Full HD. Interactieve TV en online tv-kijken zit ook in het pakket. De up- en downloadsnelheid bedraagt bij het voordelige pakket 75 Mbit/s. Bij het slimme pakket bedraagt de up- en downloadsnelheid 250 Mbit/s en ontvang je 2 interactieve tv-ontvangers. De up- en downloadsnelheid bedraagt bij het snelle pakket 600 Mbit/s.

Glasvezel van Caiway

De provider is in 2012 begonnen met het leveren van diensten via glasvezel en is ondertussen de op één na grootste provider van glasvezel in Nederland. Ook in buitengebieden levert het bedrijf glasvezel, met als doel uiteindelijk 500.000 huishoudens toegang te geven tot het glasvezelnetwerk. Als er voldoende vraag is naar glasvezel in een bepaald gebied (meer dan 50% van de bewoners en bedrijven moeten zich intekenen), dan gaat de provider aan de slag.

Caiway zakelijk

De provider biedt geen pakketten aan voor zakelijke klanten.

Caiway vergelijken en afsluiten

Is Caiway voor jou de beste internetaanbieder? Kijk of je huidige provider nog steeds de beste keuze is. Aanbieders concurreren met elkaar om de gunst van de klant. Zo bieden sommige providers extra diensten aan of kan je profiteren van scherpe kortingen. Internetaanbieders vergelijken is gratis en in een paar seconden geregeld. Doe dus nu de check en controleer of de provider voor jou de beste deal heeft.

Wil je een internetabonnement bij Caiway afsluiten? Dit kun je eenvoudig doen via de vergelijker. Vergeet niet je oude abonnement op te zeggen. De provider heeft eventueel een overstapservice, wat inhoudt dat je -mocht je dit willen- niet zelf je oude abonnement op hoeft te zeggen.

Contactgegevens Caiway

Klantenservice: 088-2249 111