Freedom internet | Alle deals | Internet v.a. € 47 | Overstappen.nl

Freedom internet

Contactgegevens
Klantenservice: 088 0115 666
helpdesk@freedomnet.nl
www.freedom.nl/
Vergelijk alles in 1 pakketten

Freedom is de internetprovider voor iedereen. Naast het aanbieden van internet, TV en bellen, zetten de internetpioniers van Freedom zich vooral in voor open en veilig internet dat voor iedereen toegankelijk is. Zo kies je bij hen niet alleen voor internettoegang, maar ook voor online veiligheid en privacy. Meer lezen over Freedom en welke producten zij aanbieden? Bekijk dat op deze pagina. 

Over Freedom internet

Als deze waarden je bekend voorkomen, dan kan dat kloppen. Freedom heette voorheen namelijk XS4ALL, een merk dat in 1998 is samengevoegd aan de labels van KPN. Toen KPN in 2019 aankondigde met dit merk te willen stoppen, ontstond er ophef van een actiegroep met een grote petitie als gevolg. Het resultaat daarvan is een nieuwe naam in het rijtje van internetproviders, Freedom. “Een nieuwe provider die het ‘oude’ gedachtegoed koestert en niet gebonden is door aandeelhouderswaarde, maar door de best mogelijke dienstverlening”, aldus de internetpioniers van Freedom zelf.

Producten Freedom

Internet

Glasvezel en DSL: Snelheden tot 1Gbit/s

Uit te breiden met Televisie en/of Bellen

Installatie optioneel door een deskundige monteur

Vast IPv4-adres en IPv6 range

Televisie

I.c.m. Internet

Incl. 1 tv-ontvanger

Uit te breiden tot 5 tv-ontvangers

Incl. tv-app voor al je devices

Bellen

I.c.m. Internet

Behoud van eigen nummer (regionaal en 085)

Belkosten 9 ct p/minuut binnen Nederland

Geen starttarief + Freedom klanten bellen onderling gratis

Freedom internet vergelijken en afsluiten

Ben jij overtuigd van hun aanbod en van hun visie op het internetverbruik in het algemeen? Neem dan makkelijk deze internetprovider mee in jouw vergelijking in onze internetvergelijker. Als jij ook achter hun ethisch verantwoord ondernemerschap en privébescherming staat dan zijn jullie een goede match. Deze jonge internetprovider biedt zowel glasvezel als DSL internetverbindingen aan over verschillende netwerken.

Extra: bij elk internetabonnement zit er standaard Freedom Mail in. Hiermee mail jij altijd veilig en naar beveiligde servers.