Online.nl

Contactgegevens
Klantenservice: 088 0038 500 (maandag t/m vrijdag van 9u tot 21u)
Postadres: Postbus 460, 1200 AL Hilversum
Vergelijk alles in 1 pakketten

Online.nl is een internetaanbieder die een breed pakket aan televisie-, internet- en telefoniediensten aanbiedt aan consumenten en kleine bedrijven. Het bedrijf is sinds 2013 onderdeel van de M7 Group S.A. Online.nl heeft vaak scherpe aanbiedingen en maakt gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN.

Bekijk alle pakketten van Online.nl:

Over Online.nl

Online.nl ontstond in 1994, toen Euronet -de voorloper van Online.nl- werd opgericht. Het bood toen internetdiensten aan via een starterspakket. In 1999 werd de aanbieder overgenomen door France Telecom EuroNet, waarna het in 2002 van naam veranderde naar Wanadoo. Wanadoo was in die tijd erg succesvol en de tweede provider van Nederland.

Een tweede naamswijziging volgde in 2002, toen France Telecom al zijn internetaanbieders samenvoegde onder de naam Orange. In 2007 nam het Duitse T-Mobile Orange het bedrijf over en werden alle internetdiensten in 2008 gebracht onder de naam Online.nl. In 2010 werd de de naam voor 3 jaar veranderd naar T-Mobile Online, maar in 2013 werd de naam weer vervangen voor Online.nl. In 2013 verkocht T-Mobile het merk aan de CDS Group, die het onderbracht bij dochteronderneming M7 Group S.A. Deze zijn tevens eigenaar van de satellietprovider CanalDigitaal.

Producten Online.nl

Online.nl biedt de volgende pakketten aan:

  • Alles-in-1
  • Internet en televisie
  • Internet en bellen
  • Internet

Internet van Online.nl

Bij Online.nl kan je, afhankelijk van je adres, kiezen uit een DSL verbinding of glasvezel. De maximale internetsnelheid is 100 Mb/s up- en downloadsnelheid. Als je kiest voor glasvezel, loopt de snelheid op tot 200 Mb/s. Je krijgt een gratis WiFi-modem in bruikleen en kan gebruikmaken van 3 e-mailboxen met gratis spam- en virusfilter.

TV van Online.nl

Wil je interactieve televisie? Het basispakket van interactieve televisie bestaat uit extra’s zoals opnemen en pauzeren, TV gemist, Video on Demand en drie zenders van FOX Sports Eredivisie. Daarnaast kan je op al je schermen televisie kijken met de Online.nl TV app. Wil je meer zenders? Kies dan voor het Entertainment HD Pakket of één van de drie premium zenderpakketten.

Alles in 1 van Online.nl

Als je kiest voor alles in 1 van Online.nl, maak je gebruik van het KPN netwerk. Er is een gratis overstapservice waar je gebruik van kan maken en 100% installatiegarantie. Je krijgt o.a. een gratis telefoonlijn, interactieve televisie, een gratis WiFi-modem en de snelst mogelijke snelheid.

Glasvezel van Online.nl

Wil je een glasvezelverbinding? Dit is mogelijk bij Online.nl. De snelheid gaat van 50 Mbit/s tot 200 Mbit/s.

Online.nl vergelijken en afsluiten

Is Online.nl voor jou de beste internetaanbieder? Kijk of je huidige provider nog steeds de beste keuze is. Aanbieders concurreren met elkaar om de gunst van de klant. Zo bieden sommige providers extra diensten aan of kan je profiteren van scherpe kortingen. Internetaanbieders vergelijken is gratis en in een paar seconden geregeld. Doe dus nu de check en controleer of Online.nl voor jou de beste deal heeft.

Wil je een internetabonnement bij Online.nl afsluiten? Dit kan je eenvoudig doen via de vergelijker. Vergeet niet je oude abonnement op te zeggen. Online.nl heeft eventueel een overstapservice, wat inhoudt dat je -mocht je dit willen- niet zelf je oude abonnement op hoeft te zeggen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.