Internetaanbieder Youfone | Vergelijk nu op Overstappen.nl

Youfone

Contactgegevens
https://www.youfone.nl/
Vergelijk alles in 1 pakketten

Youfone is een aanbieder van (vaste) telefonie, internet en televisie. Ze willen de beste oplossingen bieden voor de scherpste prijs. Met 256 Mb/s aan maximale downloadsnelheid, biedt Youfone de snelste 4G-internetsnelheid van Nederland.

Bekijk alle Youfone pakketten:

Over Youfone

Youfone is in 2008 opgericht door Valentijn Rensing. Het bedrijf biedt snel 4G-internet en de mogelijkheid om zelf je bel- en dataplafond in te stellen. Youfone maakt voor de telefonie gebruik van het KPN-netwerk, maar is geen dochteronderneming van KPN.

Dankzij de vele instelmogelijkheden is het gemakkelijk om een abonnement samen te stellen dat bij je past. Daarnaast bespaar je, dankzij de vele instelmogelijkheden, op kosten voor diensten die je toch niet gebruikt. Youfone heeft eenvoud, gemak en keuzevrijheid hoog in het vaandel staan.

Diensten van Youfone

Youfone biedt de volgende pakketten aan:

  • Alles-in-1 (TV, internet & vast bellen)
  • TV & internet
  • TV
  • Sim Only abonnementen

Wil je meer televisiezenders? Voor een meerprijs kan je het basispakket uitbreiden met extra televisiezenders; dit is maandelijks aan te passen. Je kan tevens gratis gebruikmaken van interactieve diensten zoals begin gemist, terugkijken en opnemen & pauzeren.

Overstapservice

Heb je de internetaanbieder van je keuze gevonden? De meeste internetaanbieders bieden een handige overstapservice voor nieuwe klanten. Hierbij wordt je huidige internetaanbieder voor je opgezegd. Wel zo gemakkelijk! Is voor jouw specifieke overstap een overstapservice beschikbaar? Dan wordt deze mogelijkheid in de vergelijker aangeboden.

Waarom moet ik overstappen van internetaanbieder?

Je kan jaarlijks meer dan 150 euro besparen door over te stappen
Je kunt alle internetaanbiedingen met elkaar vergelijken op basis van prijs én kwaliteit