Goedkoop mobiel abonnement

Ben je op zoek naar een goedkoop mobiel abonnement en wil je de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken? Gebruik de filters in onze vergelijker om het goedkoopste telefoonabonnement te vinden dat het beste bij jou past.

Goedkoop mobiel abonnement vergelijken

Mobiel abonnement of toch Sim Only?

Twijfel je tussen een mobiel abonnement of Sim Only? Je kan deze keuze makkelijk maken door voor jezelf te bekijken of je:

  • Een nieuwe en snellere telefoon wilt; kies in dit geval voor een mobiel abonnement met telefoon.
  • Al een telefoon hebt en alleen een goedkoop abonnement zoekt; kies in dit geval voor een Sim Only abonnement.

Bekijk hier de uitgebreide voor- en nadelen van deze twee abonnementsvormen: Sim Only of abonnement met toestel.

Wie biedt de goedkoopste mobiele abonnementen aan?

Je wilt natuurlijk zo goedkoop mogelijk bellen en internetten met je mobiele telefoon. Om je op weg te helpen, hebben wij voor je uitgezocht welke 3 mobiele providers in 2020 de goedkoopste mobiele abonnementen aanbieden:

LooptijdProviderSoort abonnementPrijs per maand
1 jaarHollandsnieuwe2GB internet + 2000 minuten/sms€ 21,50
2 jaarBen3GB internet + 100 minuten/sms€ 14,00

*Laatste update: april 2020. Gebruik onze vergelijker om het mobiele abonnement te vinden dat het beste bij jou past.

Aanbiedingen mobiel abonnement

Er lopen heel veel verschillende soorten aanbiedingen bij de diverse mobiele providers. Als je voor elke provider apart alle aanbiedingen gaat vergelijken, kan dit veel tijd in beslag nemen.

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we alle aanbiedingen die lopen bij de verschillende provider al verwerkt in onze vergelijker. De prijs wordt automatisch aangepast naar de laagste prijs; zo vind je altijd de beste aanbiedingen in één oogopslag.

Tips om het goedkoopste mobiele abonnement te kiezen

Het vinden van het goedkoopste mobiele abonnement kan tijdrovend werk zijn. Door middel van onderstaande tips helpen wij je om een snelle en goed geïnformeerde keuze te maken.

  1. Bepaal voor jezelf wat jij belangrijk vindt; ben je iemand die veel belt, of bel je amper maar gebruik je veel internet buiten de deur? Op basis hiervan kan je zelf de hoogte van je bundel aangeven in de filters aan de linkerkant van onze vergelijker en krijg je zo de goedkoopste abonnementen te zien.
  2. Bedenk hoe lang je vast wilt zitten aan een abonnement; je kan kiezen tussen 1 of 2 jaar looptijd; mobiele abonnementen die worden afgesloten voor 2 jaar zijn veel goedkoper dan telefoonabonnementen voor 1 jaar.
  3. Welk merk en welk type toestel wil je? Hiervoor geldt; hoe nieuwer de telefoon is, hoe duurder het abonnement zal zijn. Ben je gehecht aan een bepaald merk? Bekijk dan of je ook tevreden bent met een ouder type toestel, deze zijn vaak goedkoper.
  4. Heb je al vast internet bij een provider? Kies dan voor ‘Ik heb vast internet bij…’ in onze filterfunctie. Onze vergelijker zal dan een aantal opties tonen waarbij pakketvoordeel geldt, hiermee kan je veel geld besparen op je nieuwe abonnement en deze voordelig afsluiten.
  5. Als je een toestel hebt gekozen, is het slim om nog eens kritisch te kijken naar de specificaties; heb je wel een hele goede camera nodig als je eigenlijk nooit foto’s maakt? Gebruik dan onze filteroptie om voor een toestel te kiezen met een minder hoge kwaliteit camera, zo vindt je een toestel wat beter bij jou past.

Goed om te weten: onze vergelijker wordt meerdere malen per dag geüpdatet. Zo vinden wij altijd de beste en goedkoopste deal voor je.

Goedkoop mobiel abonnement

Goedkoop mobiel abonnement kind

Wil je een goedkoop mobiel abonnement afsluiten voor je kind?  In onze vergelijker kan je al telefoonabonnementen voor kinderen vinden vanaf €12,50 per maand. Verder is het goed om uit te zoeken hoe de provider van jouw keus omgaat met kosten buiten de bundel, deze kosten kunnen namelijk erg oplopen – met een hoge telefoonrekening als resultaat.

Ons advies:

  • Kies voor een provider die een belplafond heeft (bijvoorbeeld bij Ben). Hollandsnieuwe heeft een automatisch belplafond; als je over je bundel heen gaat, stopt deze automatisch en kan je deze alleen handmatig weer aanzetten. Bekijk de kosten per provider voor buiten de bundel (voor bellen en data) op onze Sim Only pagina.
  • Gebruik de filteroptie links in onze vergelijker met ‘geschikt voor kinderen’ om toestellen te vinden die geschikt zijn voor jouw kind.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.