50+ mobiel | Vergelijk alle sim only abonnementen

50+ Mobiel Sim Only

50+ mobiel sim only-abonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle sim only abonnementen van 50+ mobiel. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over 50+ Mobiel

50+ Mobiel is een Nederlandse telecomprovider, die zich volledig richt op mobiele abonnementen. Deze provider richt zich op de oudere doelgroep, vandaar de naam. Ondanks dat is 50+ mobiel nog steeds interessant vanwege scherpe abonnementen en het Vodafone netwerk.
50plus logo

50 Plus mobiel sim only abonnement

50 Plus mobiel is een zogeheten virtuele provider. Dat willen zeggen dat 50plus geen eigen netwerk heeft, maar in plaats daarvan van het netwerk van een andere provider gebruikt. 50plus mobiel maakt net als hollandsnieuwe gebruik van het Vodafone netwerk.

Bundels

50plus heeft 5 verschillende databundels, variërend van 500MB tot 20GB. Voor het aantal belminuten kan je kiezen uit 150 minuten / sms of onbeperkt bellen.

Looptijd

Je kunt kiezen uit een abonnement van 1 of 2 jaar. Een maandelijks opzegbaar abonnement is niet mogelijk.

Voordelen van 50+ sim only

Is sim only van 50plus mobiel wat voor jou? Hieronder vind je alle voordelen op een rij.

Razendsnel 4G+

Omdat 50plus mobiel gebruikmaakt van het Vodafone netwerk, profiteer je automatisch van de hoogst beschikbare 4G snelheid van 350Mbps. Bij alle andere providers is dit 256Mbps of lager.

Uitstekende hulp

Vind je het gebruik van de mobiele telefoon en abonnementen soms lastig? 50+ mobiel staat voor je klaar. Zo heb je toegang tot een kundige en snelle klantenservice en handige hulpvideo´s op de website, die je goed kunnen helpen.

Aanbiedingen

50plus heeft regelmatig sim only aanbiedingen. Je betaalt dan meestal geen aansluitkosten en krijg je gratis onbeperkt bellen op abonnementen van 2 jaar. Kijk voor alle aanbiedingen in de vergelijker.

Goedkoopste sim only van 50+ mobiel

De voordeligste bundel van 50+ mobiel kost €5,00 per maand en bevat geen verdere aansluitingskosten. De bundel bestaat uit 150/belminuten, 500MB data en heeft een looptijd van 2 jaar.

Nummerbehoud

Je kan bij 50+ mobiel kiezen voor nummerbehoud, hieraan zijn geen kosten verbonden. Je oude nummer wordt automatisch opgezegd. Je nieuwe abonnement gaat in op de dag dat je oude abonnement afloopt. Houd wel altijd rekening met de maand opzegtermijn als je overstapt.

Veelgestelde vragen

  Wat is sim only 50+ mobiel?

  Sim only 50+ mobiel zijn mobiele telefoon abonnementen, bestaande uit data en belminuten. Hierbij betaal je dus alleen voor de mobiele service en niet voor een telefoon. Het sim only abonnement kan gekoppeld worden via een nieuwe simkaart aan je huidige toestel.

  Wat kost een sim only abonnement van 50+ mobiel?

  De sim only 50+ mobiel abonnementen beginnen bij een maandelijkse prijs van €5.00 en kunnen oplopen tot €18.00.

  Hoe vind ik een sim only abonnement passend bij mijn situatie?

  In onze vergelijker vul je zelf simpel je voorkeuren voor datagebruik en belminuten in. Hierdoor vind je ook altijd de beste prijs voor een bij jouw passende bundel.