50+ Mobiel Sim Only

50+ mobiel sim only-abonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle sim only abonnementen van 50+ mobiel. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over 50+ Mobiel

50+ Mobiel is een Nederlandse telecomprovider, die zich volledig richt op mobiele abonnementen. Deze provider is vooral populair onder de wat ¨oudere¨ doelgroep. Toch is 50+ mobiel erg interessant voor elke situatie, door de variatie aan verschillende bundels.
50plus logo

50 Plus mobiel sim only abonnement

50 Plus mobiel is een ¨wat kleinere¨ provider, die gebruik maakt van het netwerk van Youfone. De bundels die 50 Plus mobiel aanbiedt verschillen in datagebruik (500MB tot 20GB), beltijd (150 min tot onbeperkt) en looptijd (1 of 2 jaar).

Voordelen van 50+ sim only

Buiten Bundel Buffer

Voor een bedrag van €1,50 per maand ontvangen klanten van 50+ mobiel een ¨Buiten Bundel Buffer¨. Dit houdt in dat de klant niet zomaar meer buiten de databundel kan gaan, waardoor onverwachte kosten voorkomen worden. Daarnaast ontvangt de klant een extra 500MB data, bovenop de huidige bundel.

Betrouwbaar Vodafone netwerk

50+ mobiel maakt gebruik van het betrouwbare Vodafone netwerk. Zo profiteer je als klant van het snelle 4G netwerk van Vodafone. Hierdoor kan je in het binnen- en buitenland rekenen op snel internet.

Uitstekende hulp

Voor een vraag en/of advies, staat 50+ mobiel voor je klaar. Zo kan je ¨chatten¨ op de website, telefonisch contact opnemen of een mail sturen. Daarnaast staan er handige hulpvideo´s op de website, die meestal garant staan voor de juiste uitleg of hulp.

Aanbiedingen

50+ hanteert op dit moment de ¨Veel voor weinig dagen¨, dat een aantal klantvoordelen heeft:

  • 12 maanden lang korting op bundels
  • Tijdelijk geen aansluitingskosten (t.w.v. €19,95)

Alle aanbiedingen die direct van invloed zijn op de abonnementen van 50+ mobiel, zullen verschijnen in de vergelijker.

Goedkoopste sim only van 50+ mobiel

De voordeligste bundel van 50+ mobiel, kost €5,00 per maand en bevat geen verdere aansluitingskosten. De bundel bestaat uit 150 min bellen/ SMS´en, 500MB data en heeft een looptijd van 2 jaar.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.