5G sim only

5G sim only vergelijken

Heb jij een 5G ready toestel en ben je op zoek naar een voordelig mobiel abonnement? In het actuele overzicht hieronder kan je alle 5G sim only abonnementen van alle mobiele providers vergelijken. Gebruik de filters om het abonnement te vinden die het beste bij je past.

Wat is 5G?

5G is de vijfde generatie van mobiele netwerken. Het is de nieuwe standaard voor draadloze communicatie die de 4G netwerken aanvult en uiteindelijk zal gaan vervangen. Het heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van 4G, waaronder een hogere snelheid en een betere stabiliteit.

Providers met 5G

Je kunt bij 5 providers kiezen voor 5G. Dat zijn de 3 eigen netwerk providers KPN, Vodafone, T-mobile en 2 virtuele providers Tele2 (T-mobile netwerk) en sinds kort ook Youfone (KPN netwerk). De verwachting is dat in de toekomst meer providers 5G zullen gaan aanbieden.

5G standaard gratis

Voor 5G internet betaal je niets extra. Bij iedere provider is de snellere verbinding gratis. De abonnementen zijn, op de verbinding na, identiek aan de varianten met 4G. Wanneer je een 5G toestel hebt, maak je er automatisch gebruik van.

Goedkoopste sim only 5G

Dankzij nieuwkomer Youfone op het 5G speelveld zijn de abonnementen tot 10GB van deze provider veruit het goedkoopst. Omdat je 5G op ieder Youfone abonnement kunt krijgen, is er al een abonnement met 500MB voor €3,50 per maand. Wil je meer dan 10GB of onbeperkt internet? dan kom je uit bij Tele2 vanaf €15,- per maand.

5G onbeperkt sim only

Een onbeperkt of unlimited abonnement heeft onbeperkt bellen en onbeperkt 5G internet. Daarmee kan je zoveel internetten en bellen als je wil. Je kunt bij KPN, Vodafone, T-mobile of Tele2 voor onbeperkt kiezen. Het abonnement is met €25,- per maand bij Tele2 het goedkoopst.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.