Youfone sim only abonnement | Vergelijk de beste deals 2023

Youfone Sim Only

Youfone sim only-abonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle sim only abonnementen van Youfone. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Youfone

Youfone is een Nederlandse telecomaanbieder die mobiele telefonie, internet, televisie en vaste telefonie aanbiedt. Onder het aanbod van Youfone vallen ook sim only abonnementen, die worden aangeboden tegen voordelige tarieven.
Youfone logo

Youfone sim only abonnement

De sim only bundels van Youfone verschillen in looptijd (maandelijks opzegbaar, 1 jaar of 2 jaar), 200 min/SMS tot onbeperkt en datagebruik (1GB tot 20GB). Daarnaast heb je de keuze om je abonnement aan te vullen, met een dataplafond voor €0,50 per maand.

Voordelen van Simpel sim only

Betrouwbaar KPN netwerk

Als klant van Youfone ervaar je de voordelen van het betrouwbare KPN netwerk. Hierdoor heb je altijd snel internet in het binnen- en buitenland.

Klantvoordeel als je ook internet van Youfone hebt

Ben je al klant bij Youfone? Dan ervaar je extra klantvoordeel, namelijk:

 • Tot 20GB extra data per maand.
 • Gratis dataplafond.
 • ESPN compleet (t.w.v. €10 per maand).

Youfone 5G

Op de Nederlandse markt zijn er een aantal providers die al actief zijn op het 5G- netwerk. Youfone is de enige provider waar je 5G sim only kunt krijgen. Als klant van Youfone betaal je niets extra voor het gebruik van het 5G- netwerk. Wel moet je telefoon verbinding kunnen maken met het 5G- netwerk. Dit geldt meestal voor de nieuwere modellen op de markt.

Youfone sim only aanbieding

Youfone heeft regelmatig sim only aanbiedingen. Je krijgt meestal korting op de grotere databundels van 1- en 2-jarige abonnementen ook betaal je geen aansluitkosten. Kijk voor alle actuele deals in de vergelijker.

Goedkoopste sim only van Youfone

Het goedkoopste abonnement van Youfone kost €3,50 per maand. Hiervoor krijg je een 2-jarig abonnement met 200 belminuten en 500MB (5G) internet.

Nummerbehoud

Je kan bij Youfone kiezen voor nummerbehoud, hieraan zijn geen kosten verbonden. Je oude nummer wordt automatisch opgezegd. Je nieuwe abonnement gaat in op de dag dat je oude abonnement afloopt. Houd wel altijd rekening met de maand opzegtermijn als je overstapt.

Veelgestelde vragen

  Wat kost een sim only abonnement van Youfone?

  De sim only Youfone abonnementen beginnen bij een maandelijkse prijs van €3.50 en kunnen oplopen tot €18.50.

  Hoe vind ik een sim only abonnement passend bij mijn situatie?

  In onze vergelijker vul je zelf simpel je voorkeuren voor datagebruik en belminuten in. Hierdoor vind je ook altijd de beste prijs voor een bij jouw passende bundel.

  Hoe weet ik of Youfone recente aanbiedingen heeft?

  Bekijk dan ons aanbod in de vergelijker. Hierin staan alle actuele aanbiedingen.