Youfone Sim Only

Youfone sim only-abonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle sim only abonnementen van Youfone. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Youfone

Youfone is een Nederlandse telecomaanbieder die mobiele telefonie, internet, televisie en vaste telefonie aanbiedt. Onder het aanbod van Youfone vallen ook sim only abonnementen, die worden aangeboden tegen voordelige tarieven.
Youfone logo

Youfone sim only abonnement

De sim only bundels van Youfone verschillen in looptijd (maandelijks opzegbaar, 1 jaar of 2 jaar), 200 min/SMS tot onbeperkt en datagebruik (1GB tot 20GB). Daarnaast heb je de keuze om je abonnement aan te vullen, met een dataplafond voor €0,50 per maand.

Voordelen van Simpel sim only

Betrouwbaar KPN netwerk

Als klant van Youfone ervaar je de voordelen van het betrouwbare KPN netwerk. Hierdoor heb je altijd snel internet in het binnen- en buitenland.

Klantvoordeel als je ook internet van Youfone hebt

Ben je al klant bij Youfone? Dan ervaar je extra klantvoordeel, namelijk:

  • Tot 20GB extra data per maand.
  • Gratis dataplafond.
  • ESPN compleet (t.w.v. €10 per maand).

Youfone sim only aanbieding

Youfone biedt regelmatig ¨slimste keuze deals¨ aan. Bij de meest recent lopende deal ontvang je:

  • Tot 12 maanden korting.
  • Geen aansluitingskosten.
  • Sneller internet (4G+ en 5G).

Goedkoopste sim only van Youfone

Het goedkoopste abonnement van Youfone kost de eerste 12 maanden (van de 24 maanden contractduur) €4,50 per maand. In deze bundel valt 1,5GB data en 200 min/SMS. Je hoeft bij Youfone geen verdere aansluitingskosten betalen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.