20-11-2023

Dit zijn alle Black Friday 2023 internet en tv deals

Op zoek naar een goedkope internet deal tijdens Black Friday 2023? In dit artikel zetten we alle acties van alle providers uit op een rij.

5 minuten 21-11-2023
Jean-Paul Wursten
Telecomexpert

Wist je dat Black Friday zich niet beperkt tot het winkelen van fysieke producten? Je kunt namelijk ook profiteren van aantrekkelijke kortingen op internet abonnementen. Wij hebben de Black Friday deals van de verschillende internet providers overzichtelijk voor je op een rij gezet. De meeste acties lopen tot en met 27 november, wees er dus snel bij.

Black Friday deals van KPN

KPN heeft dit jaar verschillende acties voor abonnementen van 1 of 2 jaar. De acties lopen vanaf vandaag een week van 20 november tot en met 27 november. Bij KPN kun je kiezen uit 4 verschillende abonnementen, snel (100 Mbit/s), Sneller (200 Mbit/s), SuperFiber 1 (1 Gbit/s) en SuperFiber 4 (4 Gbit/s). De acties zijn geldig op alle snelheden, maar anders voor de verschillende looptijden.

Bij een nieuw abonnement heb je keuze uit de volgende deals:

Acties bij 2 jaar

  • Een Coolblue cadeaubon t.w.v. €250,-
  • 12 maanden lang €35,- per maand

Acties bij 1 jaar

  • 2 KPN superWifi punten t.w.v. €199,-
  • 6 maanden lang €35,- per maand

 
Bekijk bij KPN

Black Friday deals Ziggo

Bij Ziggo kun je met Black Friday 2023 kiezen uit een Bol. cadeaubon tot €450,- of tot 12 maanden 50% korting met een jaar gratis Disney+. Daarnaast betaal je geen aansluitkosten t.w.v. €19,95 en ontvang je ook nog eens gratis installatiehulp t.w.v. €249,- mocht je die nodig hebben. De acties lopen net als de acties van KPN tot en met 27 november. De acties zijn afhankelijk van welk type abonnement je afsluit (100, 200, 400 of 1000 Mbit/s):

Acties Lite

  • Een Bol. cadeaubon t.w.v. €200,-
  • 9 maanden 50% korting & Disney+

Acties Start

  • Een Bol. cadeaubon t.w.v. €250,-
  • 9 maanden 50% korting & Disney+

Acties XXL

  • Een Bol. cadeaubon t.w.v. €300,-
  • 9 maanden 50% korting & Disney+

Acties Elite

  • Een Bol. cadeaubon t.w.v. €450,-
  • 12 maanden 50% korting & Disney+

 
Bekijk bij Ziggo

Black Friday deals Odido

Ook Odido heeft ook tot en met 27 november een speciale Black Friday deal in petto. Als je nu een abbonement afsluit betaal je de eerste 6 maanden niet €35,- maar €30,- per maand. Daarnaast brengen ze ook geen aansluitkosten t.w.v. €30,- in rekening. De acties zijn geldig op alle snelheden.
 
Bekijk bij Odido

Black Friday deals Solcon

Bij de internet pakketten van Solcon krijg je een Philips UHD Smart TV van 43inch t.w.v. €499,- cadeau op alle pakketten. Daarnaast betaal je tijdelijk geen aansluitkosten. De acties lopen tot en met 1 december. Echter is het mogelijk dat de actie eerder stopt.

 
Bekijk bij Solcon

Black Friday deals Youfone

Bij de internet pakketten van Youfone betaal je € 0,- aansluitkosten en je ontvangt 6 maanden korting afhankelijk van het gekozen pakket.
 
Bekijk bij Youfone

Black Friday deals DELTA

Bij de internet pakketten van Delta ontvang je de eerste 12 maanden korting. Prijzen beginnen vanaf €35,- per maand. De kortingen zijn afhankelijk van welk type abonnement je afsluit (150, 1000, 2000 of 5000 Mbit/s):
 
Bekijk bij Delta

Black Friday deals Caiway

Bij Caiway betaal je € 35,- per maand gedurende de eerste 12 maanden, ongeacht het pakket dat je kiest. Het internet budget abonnement (100 Mbit/s) is dus de eerste 12 maanden even duur als het internet giga snel (1 Gbit/s) abonnement.
 
Bekijk bij Caiway

Zelf vergelijken

Liever zelf eerst vergelijken? In onze vergelijker vind je een actueel overzicht van alle deals met snelheden en voorwaarden.

Jean-Paul
Telecomexpert
5 minuten 21-11-2023

Over onze expert

Jean-Paul is de telecomexpert van Overstappen.nl. Hij voorziet je van de belangrijkste informatie over onder andere internet-, tv- en mobiele abonnementen.

Disclaimer

Alle getoonde deals zijn door ons verzameld zonder commerciële samenwerking. Naar de producten kan worden verwezen met een affiliate link. Als je een internetabonnement afsluit via deze link, ontvangen wij mogelijk een vergoeding.

Terug naar boven

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.