Vacature SEA Specialist (Fulltime)

Voor ons creatieve Digital Marketing team zijn wij per direct op zoek naar een gedreven SEA Specialist.

Dit zijn wij

Wij zijn Overstappen.nl; een scale-up met een belangrijk doel voor ogen;

‘Iedereen de laagste vaste lasten zonder gedoe’.

Wij doen dit met een team van 45 enthousiaste Overstappers vanuit ons nieuwe kantoor op de Overtoom in Amsterdam. 

Onze werkwijze

Bij Overstappen werken we voor een deel zelfsturend. Dat betekent dat we erop vertrouwen dat onze specialisten inhoudelijk het beste weten wat er moet gebeuren en zij verantwoordelijkheid dragen om de beste keuzes te maken. De grote lijnen en algemene strategie worden door de CEO bepaald, zodat iedereen weet wat het gemeenschappelijke doel is. Hoe we daar precies gaan komen? Dat zoeken we samen uit. In de praktijk betekent dit dat je proactief te werk gaat, goed kan omgaan met directe feedback en dat groei centraal staat, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig. 

Dit ga je doen

n samenspraak met onze Product Owners bepaal jij een effectieve strategie en zorg je ervoor dat wij het maximale uit de SEA campagnes kunnen halen. Je maakt een overzicht hoe je de campagnes wilt inrichten op de verschillende netwerken en welk budget je hiervoor nodig hebt. Zodra de campagnes live gaan, houd jij ze nauwlettend in de gaten. Het is voor ons en grote pre als je weet hoe je kleine aanpassingen kunt doen in binnen onze campagnes & advertenties. Aan het einde van deze cyclus evalueer je deze en bedenk je de volgende innovatieve campagne!  

Als SEA Specialist ben je bij ons verantwoordelijk voor de campagnes van al onze product categorieën;

 • Energie
 • Autoverzekeringen
 • Zorgverzekering 
 • Triple Play (Telefoon, Internet, TV)

Als SEA Specialist krijg je alle vrijheid in de rol die je nodig hebt. Inclusief alle support van ons Head SEA: Oscar Buitendijk om succesvol in je rol te kunnen zijn.

Dit ben jij

Naast je creativiteit breng je ook grote mate van nieuwsgierigheid met je mee. Je vindt het leuk om aan de hand van verkregen data je strategie verder te optimaliseren en bent daarbij niet bang om deze ongevraagd met je collega`s te delen of vragen te stellen. 

Daarnaast;

 • heb je minimaal een afgeronde Hbo opleiding;
 • minimaal twee jaar werkervaring (Combinatie van corporate & agency is pre);
 • ben je bekend met Google Ads & Microsoft Ads Editor;
 • ben je bekend met het aanpassen van advertentieteksten (pre).

Dit krijg je er voor terug

 • tijd en budget voor opleiding/training;
 • dagelijks vers fruit en een overheerlijke lunch;
 • een inspirerende, informele en energieke omgeving in ons nieuwe pand aan de Overtoom;
 • 25 vakantiedagen (obv 40 uur);

Naast alle werkperikelen, willen we het ook gewoon gezellig met elkaar hebben. Daarom hebben we regelmatig borrels (en een maandelijkse XL versie ;-), uitjes en een winter- en zomeruitje. Verder kun je iedere dag genieten van de lekkerste lunch die wordt klaargemaakt door onze eigen keukenprinses: Aicha. Dus, wanneer kom je langs?

Solliciteren

Hebben we je overtuigd en wil je binnenkort kennis met ons komen maken? Solliciteer dan direct op de functie! Stuur je CV plus korte motivatie naar carmen@overstappen.nl.

Vragen? Je kunt Carmen bereiken op 06 – 12 39 68 26.