Internetaanbieders

« Naar internetaanbieders

Telfort

Telfort biedt mobiele telefonie en vast bellen, internet en tv op een eenvoudige, toegankelijke manier aan. Telfort wil de voordelige en betrouwbare internetaanbieder zijn en staat voor: eenvoudig en altijd waar voor je geld.

Telfort internet

Telfort wil een betrouwbare telecomaanbieder zijn. Klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat de diensten werken. Ook innovatie staat hoog in het vaandel. De provider probeert ervoor te zorgen dat er steeds betere, slimmere en voordeligere oplossingen komen voor klanten.

Onderdeel van KPN

Sinds 2005 is Telfort een dochter van KPN Telecom, en wordt er gebruikgemaakt van het netwerk van KPN. Dit netwerk biedt uitstekende dekking zowel binnen- als buitenshuis. Telfort is een Nederlandse voordeelspeler voor mobiele telefonie en internet. De internetaanbieder biedt eenvoudige, betrouwbare diensten aan waar de prijsbewuste klant naar op zoek is.

Ontstaansgeschiedenis

Telfort is in 1996 opgericht door de Nederlandse Spoorwegen en British Telecom. In 2001 werd de naam gewijzigd in O2 om in 2003 na enkele wijzigingen in het bedrijf weer als Telfort verder te gaan. In 2005 werd KPN eigenaar van de provider. Het dienstenpakket werd in 2007 uitgebreid met internet en vast bellen. In 2011 komt hier ook interactieve tv bij.

Telfort glasvezel internet

Eind 2012 heeft KPN glasvezelserviceproviders KickXL, Concepts, XMS en Lijbrandt overgenomen. Begin 2015 zullen alle klanten van deze providers zijn ondergebracht bij Telfort.

Internetaanbieders vergelijken

Alles in 1 pakketten van Telfort

Net als een aantal andere providers biedt ook Telfort alles in 1 pakketten aan. Nieuwsgierig naar een alles in 1 pakket van Telfort? Lees dan meer.

Telfort vergelijken met andere internetaanbieders

Wil je kijken of Telfort voor jou de beste keuze is? Wellicht is er op je adres een goedkopere of betere internetaanbieder beschikbaar. Via onze vergelijker krijg je snel een overzicht van de goedkoopste beschikbare pakketten op je adres. Stap over en doe je voordeel met de aantrekkelijke overstapkortingen.

Overstapservice

Heb je de internetaanbieder van je keuze gevonden? De meeste internetaanbieders bieden een handige overstapservice voor nieuwe klanten. Hierbij wordt je huidige internetaanbieder voor je opgezegd. Kun je voor jouw specifieke switch gebruikmaken van de overstapservice? Dan wordt in de vergelijker deze optie aangeboden.