Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Internetaanbieders

Telfort


Telfort is een telecombedrijf. Het bedrijf kwam in 1996 op de markt om vaste telefonie voor heel Nederland simpel en voordelig te maken, maar heeft in +20 jaar zijn dienstenpakket flink uitgebreid. Per 1 mei 2019 is Telfort doorgegaan onder de naam van het moederbedrijf KPN. Voor klanten die Telfort hebben veranderd er niets.

Over Telfort

In 1996 kwam Telfort op de markt. Het bedrijf was onderdeel van de NS en British Telecom en had als voornaamste doel om bellen simpel en voordelig te maken. In 2000 werd British Telecom de volledige eigenaar van Telfort, waarna het in 2005 onderdeel werd van de KPN familie. In 2006 bood Telfort als één van de eerste telecomproviders Sim Only aan. Vanaf 2011 kan je voor alle diensten bij Telfort terecht: bellen, mobiel, internet en interactieve TV.

Vergelijk internetaanbieders

Producten Telfort

Telfort biedt meerdere pakketten aan. Je krijgt bij alle pakketten een gratis Experia Box V10 WiFi-modem, internet via het KPN-netwerk en kosteloos glasvezel mocht dit beschikbaar zijn op jouw adres.

Ze bieden de volgende pakketten aan:

 • Internet
 • Internet en TV
 • Internet, TV en Bellen

Internet van Telfort

Telfort
Afhankelijk van je adres, biedt Telfort drie internetsnelheden: 50 Mb/s, 100 MB/s en 200 MB/s.

Je krijgt een gratis Experia Box V10 WiFi-modem en maakt gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. Als glasvezel aanwezig is op jouw adres, krijg je dit geleverd zonder extra kosten.

TV van
Telfort

Telfort
Je kan televisie alleen afsluiten in combinatie met internet. Als je voor internet & tv kiest van Telfort, maak je gebruik van het KPN-netwerk. Je krijgt een gratis WiFi-modem en als glasvezel mogelijk is op jouw adres, zal je pakket kosteloos geleverd worden via het glasvezelnetwerk.

Je hebt toegang tot de 40 meest bekeken televisiezenders en kan programma’s tot 7 dagen na uitzenden terugkijken. Met Interactieve TV Online kan je overal thuis en onderweg tv-kijken op tablet, smartphone en laptop.

Alles in 1 van Telfort

Telfort
Als je kiest voor alles in 1 bij Telfort, maak je gebruik van het KPN-netwerk. Je krijgt een gratis WiFi-modem en een gratis upgrade naar glasvezel als dit beschikbaar is op je adres.

Via interactieve TV krijg je toegang tot de 40 meest bekeken televisiezenders en met Interactieve TV Online kan je op al je schermen tv-kijken, thuis en onderweg. Je hebt gratis nummerbehoud en kan voordelig bellen binnen én buiten Nederland.

Vergelijk internetaanbieders

Glasvezel van XS4ALL

Telfort biedt ook internet en tv via glasvezel aan. Je krijgt dan een internetsnelheid tot 200 Mb/s voor downloaden en uploaden. Glasvezel heeft bij Telfort dezelfde prijs als standaard internet. Ook bij glasvezel wordt gebruik gemaakt van het KPN-netwerk.

Telfort zakelijk

Telfort biedt voor ZZP’ers zakelijk internet en een combinatie van internet, bellen en TV.

Zakelijk internet:

 • Internet vanaf 50 Mb/s
 • Betrouwbaar KPN-netwerk
 • 100% installatiegarantie
Zakelijk internet en TV:

 • Snel en betrouwbaar internet
 • Gratis wiFi-modem in bruikleen
 • Interactieve TV
Internet, TV & bellen:

 • Snel en betrouwbaar internet: 100 Mb/s, 200 Mb/s of glasvezel
 • Gratis WiFi-modem in bruikleen
 • Interactieve TV
 • Aansluiting voor vast bellen

Telfort vergelijken en afsluiten

Wil je kijken of Telfort voor jou de beste keuze is? Wellicht is er op je adres een goedkopere of betere internetaanbieder beschikbaar. Via onze vergelijker krijg je snel een overzicht van de goedkoopste beschikbare pakketten op je adres. Stap over en doe je voordeel met de aantrekkelijke kortingen!

Wil je een abonnement bij Telfort afsluiten? Dit kan je eenvoudig doen via de vergelijker. Vergeet niet je oude abonnement op te zeggen. Telfort heeft eventueel een overstapservice, wat inhoudt dat je -mocht je dit willen- niet zelf je oude abonnement op hoeft te zeggen.

Vergelijk internetaanbieders

Contactgegevens Telfort

Klantenservice: 0900 95 96 (werkdagen van 09u tot 21u en zaterdag van 10u tot 17u)
Klantenservice buitenland:: +31 88 7650 200
Zakelijk: 0800 – 22 88 027 (werkdagen van 8u tot 17:30)

« Terug naar internetaanbieders