Vodafone | Alle informatie over Vodafone | Overstappen.nl

Vodafone

Contactgegevens
Vergelijk alles in 1 pakketten

Vodafone is een internationaal opererende telecomprovider die naast mobiele telefonie ook vast internet, bellen en tv aanbiedt via glasvezel. In de snel ontwikkelende telecommunicatiemarkt is Vodafone continu bezig zijn diensten, producten en services te verbeteren. De telecom- en internetaanbieder wil overal ter wereld de beste verbindingen tegen de beste tarieven aanbieden.

Vodafone internet

Vodafone heeft een eigen hoogwaardig netwerk en levert wereldwijd vaste en mobiele diensten aan ruim 400 miljoen klanten. Innovatie staat hoog in het vaandel bij het bedrijf. Hierbij worden de grenzen van bestaande activiteiten opgezocht. Er wordt continu geïnvesteerd in de ontwikkeling en verbetering van het netwerk en dienstenpakket. Ook is er binnen het bedrijf volop aandacht voor duurzaamheid. Zo is de stroomvoorziening van Vodafone in Nederland 100% opgewekt uit windkracht.

Ontstaansgeschiedenis Vodafone

De Vodafone Group is in 1982 opgericht in Groot-Brittannie. Het bedrijf ging in Nederland opereren onder de naam ‘Libertel Group’. In 1995 begon Libertel met de aanleg van een tweede GSM-netwerk in Nederland. In 1997 behaalde Libertel de 1 miljoen klanten voor mobiele telefonie. Vanaf 2002 veranderde de naam Libertel in Vodafone. Sinds juni 2007 biedt Vodafone vast internet+bellen aan en sinds 2011 alles-in-een-pakketten via glasvezel.

Vodafone: internet, bellen en tv vergelijken

Op Overstappen.nl zie je aan de hand van een postcodecheck welke aanbiedingen van internet, bellen en/of tv op je adres beschikbaar zijn. Als nieuwe klant bij een provider, profiteer je vaak van aantrekkelijke overstapkortingen. Denk aan bijvoorbeeld de eerste maanden halve prijs. Kijk dus nu in onze internetvergelijker of je huidige aanbieder nog steeds de beste keuze is.

Alles in 1 pakketten

Vodafone is ook aanbieder van alles in 1 pakketten. Dit is internet, (digitale) televisie en bellen samen in 1 pakket gecombineerd. Bekijk nu in onze vergelijker of Vodafone-Alles in 1 ook voor jou de beste deal is.