Zakelijk Sim Only

Ben je op zoek naar een zakelijk Sim Only abonnement? Op deze pagina kan je diverse zakelijke Sim Only abonnementen met elkaar vergelijken en zo het goedkoopste abonnement kiezen voor jou.

Voordelen Sim Only v.s. mobiel abonnement

Als je een klein bedrijf hebt of zzp’er bent en veel belt, dan zal je al snel behoefte hebben aan een goedkoop abonnement. Je kan dan kiezen uit de volgende twee opties:

 1. Zakelijk mobiel abonnement (inclusief telefoon);
 2. Sim Only Zakelijk (zonder telefoon);

Kies je voor een mobiel abonnement met nieuwe telefoon? In de abonnementsprijs zijn kosten voor het afbetalen van je telefoon opgenomen, waardoor de maandelijkse kosten van het abonnement hoog kunnen uitvallen.

Heb je al een goed werkende telefoon (bijvoorbeeld met dual sim, zodat je er 2 simkaarten in kan doen) of heb je een losse telefoon gekocht? Dan is Sim Only een goede optie. Het grootste voordeel van een Sim Only is dat je goedkoop kan bellen, sms’en en internetten.

Het beste zakelijke Sim Only abonnement kiezen

Bij het kiezen van het beste zakelijke Sim Only abonnement, is het goed om rekening te houden met een aantal dingen:

 • Hoe hoog schat je jouw verbruik in? Het is goed om van tevoren een inschatting te maken van je verbruik, zodat je niet over je bundel heen gaat. De kosten buiten de bundel kunnen hoog oplopen (hoe hoog verschilt per provider).
  Onze tip: veel zakelijke gebruikers kiezen voor een unlimited Sim Only abonnement. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over kosten buiten je bundel.
 • Hoeveel wil je per maand betalen? Nadat je een inschatting hebt gemaakt van jouw verbruik, kan je zakelijke Sim Only abonnementen vergelijken. Bekijk in onze Sim Only zakelijke vergelijker wat de goedkoopste deal is voor jou.
 • Heb je al internet van een bepaalde provider? Dan kan je vaak ook zakelijk korting krijgen op je abonnement. de korting op je zakelijke abonnement kan dan oplopen tot €7,50 per maand!

KPN zakelijk Sim Only

Wil je een KPN zakelijk Sim Only abonnement afsluiten? KPN biedt diverse voordelige Sim Only abonnementen aan. Je ontvangt tevens extra voordeel als je al internet van KPN hebt.

De voordelen van Sim Only van KPN zakelijk  zijn:

 • Maandelijks aanpasbaar abonnement
 • Overal snel en stabiel 4G netwerk
 • 5G ready

T-Mobile zakelijk Sim Only

Opzoek naar een T-mobile zakelijk Sim Only abonnement? Deze kan je eenvoudig bij T-mobile afsluiten. T-Mobile biedt een aantal voordelen:

 • Flexibel abonnement; je kan kiezen voor een abonnement voor 1 maand, 1 jaar of 2 jaar;
 • Maandelijks bij te stellen;
 • Altijd onbeperkt bellen en de optie voor een apart abonnement indien je vaak buiten de EU reist.

Vodafone zakelijk Sim Only

Ook bij Vodafone is het mogelijk om een Vodafone zakelijk Sim Only abonnement af te sluiten. Vodafone biedt hiervoor zogeheten ‘Red Pro’ abonnementen aan, die speciaal afgesteld zijn op de zakelijke gebruiker. De voordelen van Vodafone zakelijk zijn:

 • Vervangend Toestel Service op reis EU
 • 5G ready netwerk
 • Binnen 2 werkdagen gratis bezorgd

Lebara zakelijk Sim Only

Sinds kort heeft ook Lebara een zakelijk Sim Only abonnement. Op de factuur komt je bedrijfsnaam, KvK- en BTW-nummer te staan, terwijl je profiteert van dezelfde tarieven als consumenten. De overige voordelen zijn:

 • Lage tarieven
 • KPN netwerk
 • Flexibel sim only

Tele2 zakelijk Sim Only

Begin 2020 is Tele2 gefuseerd met T-Mobile. Alhoewel Tele2 op dit moment nog steeds bestaat en grotendeels nog haar eigen producten verkoopt, is het zakelijke gedeelte wel stopgezet en overgezet naar T-mobile.

Simpel zakelijk Sim Only

Het Simpel zakelijk Sim Only abonnement is een goede keuze voor iedereen die volledige controle wilt over zijn abonnement. Simpel zakelijk heeft een aantal voordelen:

 • Het is mogelijk om je zakelijke abonnement maandelijks omhoog óf omlaag aanpassen;
 • Je kan gratis gebruik maken van het belplafond, hierdoor maak je nooit onverwachts hoge kosten buiten je bundel om;
 • Met de app beheer je al je zakelijke abonnementen onder één account;

Sim Only zakelijk vergelijken ZZP’ers

Ben je een ZZP’er en wil je een voordelig zakelijk Sim Only abonnement afsluiten? Dan zijn particuliere abonnementen wellicht ook een interessante optie. Vergelijk hier de zakelijke abonnementen en kies de goedkoopste voor jouw situatie!

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.