Ziggo | Alle Deals | Internet v.a.€ 32,50 | Overstappen.nl

Ziggo

Contactgegevens
Klantenservice: 0900-1884
www.ziggo.nl
Vergelijk alles in 1 pakketten

Ziggo is in februari 2007 ontstaan uit een fusie van @Home, Casema en Multikabel. Ongeveer een jaar later gingen deze 3 bedrijven verder onder de naam Ziggo. De provider biedt internet, televisie en telefonie aan en heeft rond de 4,4 miljoen aansluitingen. Sinds 13 april 2015 is het bedrijf ook gefuseerd met UPC. De kabelmaatschappij is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland en is beschikbaar in grote delen van Nederland.

Bekijk alle Ziggo pakketten:

De provider heeft als doel zoveel mogelijk Nederlanders dagelijks te laten genieten van de beste entertainment die er is. Op een manier die toegankelijk is voor iedereen. Dat doet het bedrijf door producten en diensten aan te bieden die betaalbaar zijn voor iedereen.

Ziggo Zakelijk

supplier-logo
500 mb/s
Internetsnelheid
checkmark 12 maanden 50% korting
checkmark 2 SmartWifi pods 12 maanden gratis
supplier-logo
100 mb/s
Internetsnelheid
checkmark 12 maanden 50% korting
supplier-logo
1000 mb/s
Internetsnelheid
checkmark 12 maanden 50% korting
checkmark 2 SmartWifi pods 12 maanden gratis

Producten Ziggo

De provider biedt de volgende pakketten aan:

  • Alles-in-1
  • Internet & TV
  • Internet & online TV
  • Vast bellen

Ziggo internet

Je kunt uit drie pakketten met internet kiezen: Internet & TV, Alles-in-1 en Internet & Online TV. De downloadsnelheid bedraagt tot wel 500 Mbit/s. De Ziggo Power Promise garandeert dat je wifi overal in je huis werkt. Daarnaast ontvang je een gratis wifi-modem als je voor een pakket met internet kiest. Verder ontvang je gratis internetbeveiliging.

Ziggo TV

Alle tv-pakketten worden standaard geleverd met 80+ digitale zenders en 36 tv-zenders in HD-kwaliteit. Bij het complete pakket krijg je ook nog Movies & Series XL erbij. Hiermee kun je naar meer dan 40 extra zenders en films en series on demand kijken.

Ziggo alles in 1

Er zijn drie varianten van het alles-in-1-pakket: Start, Complete en Max. Vast Bellen is onderdeel van alle drie de pakketten. Je kunt dan altijd gebruik maken van de nummerbehoud optie.

Ziggo vergelijken en afsluiten

Is Ziggo voor jou de beste internetaanbieder? Kijk of je huidige provider nog steeds de beste keuze is. Aanbieders concurreren met elkaar om de gunst van de klant. Zo bieden sommige providers extra diensten aan of kan je profiteren van scherpe kortingen. Internet vergelijken is gratis en in een paar seconden geregeld. Doe dus nu de check en controleer of de aanbieder voor jou de beste deal heeft.

Wil je een internetabonnement afsluiten? Dit kan je eenvoudig doen via de vergelijker. Vergeet niet je oude abonnement op te zeggen. De provider heeft eventueel een overstapservice, wat inhoudt dat je -mocht je dit willen- niet zelf je oude abonnement op hoeft te zeggen.