KPN Sim Only

KPN sim only-abonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle sim only abonnementen van KPN. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over KPN

KPN is een grote leverancier van internet, televisie en mobiele abonnementen die al meer dan 100 jaar bestaat. Naast eigen diensten levert KPN ook haar diensten aan providers als Lebara, Budget mobiel, Simyo en Youfone, die gebruik maken van hun netwerk.
KPN logo

KPN sim only abonnement

Met een sim only abonnement van KPN kies je voor kwaliteit: je maakt gebruik van het betrouwbare netwerk en service van KPN. Daarnaast kies je standaard uit veel verschillende databundels die gaan van 0 MB (alleen bellen) tot onbeperkt internet (50 GB per maand).

Voordelen van KPN sim only

Ga je voor een sim only van KPN? Dan profiteer je automatisch van de volgende voordelen:

Gratis 5G

Bij ieder sim only abonnement krijg je gratis 5G internet. Hiervoor heb je wel een 5G toestel nodig. Heb je nog geen 5G toestel? Ook dan zit je goed met hoge snelheid 4G van 256 Mbps.

KPN MB’s delen

Als je meerdere mobiele abonnementen van KPN op hetzelfde adres hebt, is het mogelijk om onderling MB’s te delen via de MijnKPN app. Dit zelfs mogelijk als één van de abonnementen geen databundel heeft.

KPN combivoordelen

Met de combivoordelen van KPN geniet je van extra voordelen als je ook internet thuis van KPN hebt. Zo krijg je tot € 7,50 korting op je mobiele abonnement en € 5 Entertainmentkorting op een dienst naar keuze. Heb je ook televisie? Dan krijg je ook nog een Pluspakket t.w.v. € 6,99 cadeau.

KPN sim only aanbieding

KPN heeft soms sim only aanbiedingen. Je krijgt dan meestal korting op unlimited data of betaal je geen aansluitkosten. Grote kortingen op bundels doet KPN meestal niet. Kijk voor alle actuele deals in het overzicht van de vergelijker.

Goedkoopste sim only van KPN

Het goedkoopste sim only abonnement van KPN kost € 12,50 en heeft alleen bellen. Wil je er ook internet bij, dan krijg je een abonnement met 3GB data voor € 16,50. Te duur? Er zijn andere, goedkopere providers op het KPN-netwerk te vinden. Dit zijn Simyo, Lebara, Budget Mobiel en Youfone.

Nummerbehoud

Je kan bij KPN kiezen voor nummerbehoud, hieraan zijn geen kosten verbonden. Je oude nummer wordt automatisch opgezegd. Je nieuwe abonnement gaat in op de dag dat je oude abonnement afloopt. Houd wel altijd rekening met de maand opzegtermijn als je overstapt.

Veelgestelde vragen

  Wat is sim only KPN?

  Sim only KPN zijn mobiele telefoon abonnementen, bestaande uit data en belminuten. Hierbij betaal je dus alleen voor de mobiele service en niet voor een telefoon. Het sim only abonnement kan gekoppeld worden via een nieuwe simkaart aan je huidige toestel.

  Hoe vind ik een sim only abonnement passend bij mijn situatie?

  In onze vergelijker vul je zelf simpel je voorkeuren voor datagebruik en belminuten in. Hierdoor vind je ook altijd de beste prijs voor een bij jouw passende bundel.

  Wat kost een sim only abonnement van KPN?

  De sim only abonnementen van KPN beginnen bij een maandelijkse prijs van €14,- en kunnen oplopen tot €31.50.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.