Sim only onbeperkt internet

Ben je op zoek naar een sim only met onbeperkt internet? Start hier en bekijk gemakkelijk welke sim only met onbeperkte data het beste bij je past.

Wat is een sim only met unlimited data?

Een sim only met unlimited data houdt in dat er geen limiet zit op het aantal MB’s dat je per maand kunt verbruiken. Je kan onbeperkt internetten op je mobiel zonder dat je internetsnelheid wordt teruggeschroefd.

Is een unlimited data sim only ook echt onbeperkt?

Ja en nee. Je kunt met je sim only abonnement maar een maximaal aantal gigabytes per dag verbruiken. Hierna gaat je verbinding op slot en moet je wachten tot de volgende dag. Wil je toch meer internet, dan kan je een SMS sturen. Je krijgt dan een gratis extra internetbundel die je onbeperkt kunt aanvragen.

Sim only providers met onbeperkt internet

Niet alle mobiele providers bieden onbeperkt internet aan. In totaal zijn er in Nederland 5 providers die een sim only met onbeperkte data aanbieden:

  1. Odido
  2. Vodafone
  3. KPN
  4. Budget Mobiel

Onbeperkt 5G

Kies je voor unlimited van KPN, Odido of Vodafone en heb je ook een 5G-toestel? Dan krijg je gratis onbeperkt 5G internet.

De goedkoopste onbeperkt internet abonnementen van 2023

Welke sim only provider heeft het goedkoopste onbeperkt internet abonnement? Dat hangt af van het soort mobiel internet dat je neemt, 4G of 5G sim only. 5G is de opvolger van 4G en haalt vanaf 2024 hogere snelheden.

Goedkoopste 4G abonnement met onbeperkt internet

De goedkoopste 4G sim only met onbeperkt internet is die van Budget Mobiel voor €20 per maand. Bij dit abonnement zit ook onbeperkt bellen. De contractduur die je kiest maakt voor de prijs niet uit.

Goedkoopste 5G abonnement met onbeperkt internet

Het goedkoopste 5G onbeperkte sim only abonnement is van Tele2 voor €27 per maand met een contractduur van 2 jaar. Ook dit is een abonnement met onbeperkt bellen. Heb je liever 1 jaar of maandelijks opzegbaar? Hier betaal je respectievelijk €28 of €29 per maand voor.

Onbeperkt internet in de EU

Onbeperkt internet in de EU is niet hetzelfde als in Nederland. Binnen Europa krijg je een vaste databundel per maand. Is deze op, dan kan je nieuw internet aanvragen. Dat kan onbeperkt, maar is alleen niet gratis. Bekijk de verschillende internetbundels binnen de EU hieronder:

  • Odido: 12GB
  • KPN: 25GB
  • Budget Mobiel: 14GB

Onbeperkt internet in het buitenland

Wil gebruik maken van internet buiten Europa? In het buitenland geldt je onbeperkte bundel niet. Buiten de EU zijn er andere tarieven voor bellen, sms’en of internetten. Wel is het vaak mogelijk een aparte, niet onbeperkte internetbundel te kiezen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.