Simyo sim only vergelijken | Abonnement aanbiedingen 2023

Simyo Sim Only

Simyo sim only-abonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle sim only abonnementen van Simyo. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen onderling te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Simyo

Simyo is een virtuele mobiele netwerkprovider waarvan KPN in Nederland de eigenaar is. Simyo gebruikt daarom ook het mobiele netwerk van KPN om diensten aan te bieden. Simyo heeft zowel sim only- als telefoonabonnementen en wordt regelmatig uitgeroepen als beste mobiele provider door de Consumentenbond.
Simyo logo

Simyo sim only abonnement

Met een sim only abonnement van Simyo maak je standaard gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Hierdoor heb je weinig last van storingen en heb je goed bereik. Je kunt kiezen uit verschillende bundels, waaronder onbeperkt bellen. De grootste internetbundel is 15GB, onbeperkt internet is niet mogelijk.

Voordelen van Simyo Sim only

Met een sim only van Simyo profiteer je automatisch van de volgende voordelen:

Bundels aanpassen

Bij Simyo is het mogelijk om maandelijks je internetbundel aan te passen. Dit kan omhoog, maar ook naar beneden! Hierdoor heb je altijd de controle over je abonnement en houd je niet onnodig MB’s over.

Combivoordeel

Simyo is de enige virtuele mobiele provider op het KPN-netwerk die je combivoordeel geeft als je ook KPN internet thuis hebt. Met een internet abonnement van KPN krijg je standaard dubbele bundels. Hiermee wordt jouw sim only abonnement nóg voordeliger.

Uitstekende service

Ben jij iemand die veel waarde hecht aan service en ondersteuning? Dan ben je bij Simyo aan het juiste adres. Niet alleen heeft Simyo een uitstekende klantenservice die goed bereikbaar is, ook is er een uitgebreid forum om al je vragen te beantwoorden.

Simyo aanbieding

Ook Simyo heeft net als KPN regelmatig goedkope sim only aanbiedingen. Met de scherpe deals krijg je meestal een paar euro korting op de grotere internetbundels van 10GB of 15GB.

Goedkoopste sim only van Simyo

Het goedkoopste sim only abonnement van Simyo heeft alleen bellen met 200 min/sms per maand en kost €6. Voor wie liever wel een internetbundel heeft, kost het goedkoopste abonnement met 2GB data €8.

Nummerbehoud

Je kan bij Simyo kiezen voor nummerbehoud, hieraan zijn geen kosten verbonden. Je oude nummer wordt automatisch opgezegd. Je nieuwe abonnement gaat in op de dag dat je oude abonnement afloopt. Houd wel altijd rekening met de maand opzegtermijn als je overstapt.

Veelgestelde vragen

  Wat is Simyo sim only ?

  Simyo sim only zijn mobiele telefoon abonnementen, bestaande uit data en belminuten. Hierbij betaal je dus alleen voor de mobiele service en niet voor een telefoon. Het sim only abonnement kan gekoppeld worden via een nieuwe simkaart aan je huidige toestel.

  Wat kost een Simyo sim only abonnement?

  De sim only abonnementen van Simyo beginnen bij €6 per maand en kan oplopen tot €16. Benieuwd wat je hier precies voor krijgt? Neem een kijkje in het overzicht bovenaan de pagina.

  Hoe vind ik een sim only abonnement passend bij mijn situatie?

  In onze vergelijker vul je zelf simpel je voorkeuren voor datagebruik en belminuten in. Hierdoor vind je ook altijd de beste prijs voor een bij jouw passende bundel.