Lebara sim only vergelijken | Abonnement aanbiedingen 2023

Lebara Sim Only

Lebara sim only-abonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle sim only abonnementen van Lebara. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Lebara

Lebara is een mobiele provider opgericht om voordelig te kunnen bellen naar het buitenland. Lebara biedt zowel prepaid als sim-only abonnementen aan en geeft klanten de flexibiliteit om hun abonnement maandelijks aan te passen zonder extra kosten. Bellen, sms’en en internetten doe je op het netwerk van KPN.
Lebara logo

Sim only van Lebara

Ga je voor een Lebara sim only, dan heb je de keuze uit abonnementen van 1 jaar, 2 jaar of een maandelijks opzegbaar abonnement. Bij ieder abonnement krijg je standaard 150 belminuten of sms’jes. Onbeperkt bellen kost €1 extra. De 4G Internetbundels zijn er vanaf 1GB tot 20GB. Onbeperkt internet is niet mogelijk bij Lebara, wel is er een extra snelle 4G optie. Dit verhoogt je internetsnelheid van 75Mbps naar 150Mbps.

Lebara netwerk

Lebara heeft geen eigen netwerk, maar maakt gebruik van het KPN netwerk. Dit netwerk wordt regelmatig uitgeroepen als beste mobiele netwerk.

Voordelen Lebara sim only

Is een Lebara sim only wat voor jou? Je profiteert automatisch van de volgende voordelen:

Niet goed, geld terug garantie

Als je binnen 30 dagen na activatie niet tevreden bent, kan je het abonnement kosteloos opzeggen en krijg je het maandbedrag teruggestort.

Betrouwbaar KPN netwerk

Omdat Lebara gebruik maakt van het KPN netwerk, ben je verzekerd van goede belkwaliteit en stabiel internet.

Maandelijks aanpasbaar, ook naar beneden

Je bent altijd vrij je abonnement maandelijks aan te passen ook naar beneden. Dit kan voor alle bundels en opties via de MyLebara app op je telefoon.

Lebara aanbiedingen

Lebara heeft regelmatig goedkope sim only aanbiedingen. Je krijgt meestal 50% korting voor de helft van de looptijd op 1- en 2-jarige abonnementen en betaal je geen aansluitkosten. Bekijk alle acties in de vergelijker.

Goedkoopste sim only van Lebara

Het goedkoopste sim only abonnement van Lebara kost € 6 per maand. Daarvoor krijg 1GB data + 150 min/sms met een looptijd van 2 jaar. Heb je liever onbeperkt bellen? Dan betaal je € 7 per maand.

Nummerbehoud

Je kan bij Lebara kiezen voor nummerbehoud, hieraan zijn geen kosten verbonden. Je oude nummer wordt automatisch opgezegd. Je nieuwe abonnement gaat in op de dag dat je oude abonnement afloopt. Houd wel altijd rekening met de maand opzegtermijn als je overstapt.

Veelgestelde vragen

  Wat is sim only Lebara?

  Sim only Lebara zijn mobiele telefoon abonnementen, bestaande uit data en belminuten. Hierbij betaal je dus alleen voor de mobiele service en niet voor een telefoon. Het sim only abonnement kan gekoppeld worden via een nieuwe simkaart aan je huidige toestel.

  Wat kost een sim only abonnement van Lebara?

  De sim only Lebara abonnementen beginnen bij een maandelijkse prijs van €6.00 en kunnen oplopen tot €20.00.

  Hoe vind ik een sim only abonnement passend bij mijn situatie?

  In onze vergelijker vul je zelf simpel je voorkeuren voor datagebruik en belminuten in. Hierdoor vind je ook altijd de beste prijs voor een bij jouw passende bundel.