Jeremy, onze Expert schadeverzekeringen | Overstappen.nl

Jeremy, onze Expert schadeverzekeringen

Expert schadeverzekeringen

Maak kennis met Jeremy

“Hoi, ik ben Jeremy. Wat leuk dat je meer over mij te weten wil komen! Als Expert schadeverzekeringen bij Overstappen.nl is het mijn taak om jou van de beste verzekeringsdeals te voorzien. Hiervoor maak ik afspraken met verzekeraars die in onze vergelijker terecht willen komen. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij de meest actuele prijzen en deals kunt vergelijken. Ook houd ik je op de hoogte van het laatste nieuws over woon-, reis-, motor-, scooter- en fietsverzekeringen.”

Jeremy Broekman,
Category Lead wonen, reis & tweewielers

Expert schadeverzekeringen Jeremy Broekman

Jeremy in de media

Amweb
 
 
 

Nederlanders doen en denken nonchalant over stormschade

Verzekeraar Interpolis heeft tot nu toe ongeveer 130 meldingen van schade aan particuliere bezittingen ontvangen. Volgens Interpolis gaat het vooral om schades aan schuttingen en daken in de provincie Noord-Brabant. Interpolis en Overstappen.nl merken na onderzoek op dat Nederlanders vrij nonchalant zijn over de schade die stormen kunnen veroorzaken.

Lees meer

De telegraaf

Helft van Nederlanders neemt weeralarm niet serieus

Nemen we weerwaarschuwingen van het KNMI nou wel of niet serieus? Daar verschillen de meningen over. Volgens vergelijkingssite Overstappen.nl althans volgt bijna de helft de adviezen niet op bij code geel of oranje.

Lees meer

telstar online

Verwachting: toenemende vuurwerkschade, experts voorspellen hogere impact oudejaarsavond

In aanloop naar de komende jaarwisseling waarschuwen experts van Overstappen.nl voor een aanzienlijke landelijke stijging in vuurwerkschade, waarbij zij voorspellen dat de kosten hoger zullen uitvallen dan het voorgaande jaar. In 2022 bedroeg de vuurwerkschade naar schatting 10 miljoen euro, maar met de naderende jaarwisseling van 2023 voorzien de experts een aanzienlijke toename van dit bedrag.

Lees meer


3 vragen voor Jeremy

  Waar let jij op bij het vergelijken van verzekeringen?

  Voor het maken van een goede vergelijking let ik altijd op de dekking en op het eigen risico. Daarnaast vind ik het ook belangrijk wat andere klanten van de verzekeraar vinden, zo let ik op de reviews en de bereikbaarheid van de klantenservice.

  Wat voor tip zou jij nog mee willen geven aan onze overstappers?

  Zorg dat de verzekering echt bij jou past, let dus op de (extra) dekking en de polisvoorwaarden. Het is bijvoorbeeld zonde als je een uitgebreide reisdekking in jouw verzekering hebt zitten als je nooit het land uitgaat.

  Hoe waarborg je het aanbod in onze vergelijkers?

  Onze website garandeert een up-to-date aanbod dankzij directe koppelingen met partners, wat zorgt voor actuele gegevens. Dit waarborgt ook transparantie in prijzen, aangezien deze gelijk zijn aan die van de verzekeraars. Onze onafhankelijkheid blijft behouden, omdat de gepresenteerde informatie en prijzen niet beïnvloed worden door specifieke voorkeuren of belangen.

Benieuwd naar onze andere experts?

Energie-expert Tom Schlagwein
Tom, Energie-expert
Lees meer over Tom
Jean-Paul Telecom- en verzekeringsexpert
Jean-Paul, Telecom- en verzekeringsexpert
Lees meer over Jean-Paul
Zorgverzekering- en kredietexpert Eva van Erk
Eva, Zorgverzekering en Kredietexpert
Lees meer over Eva