Uitvaartverzekering Interpolis

Interpolis behoort in Nederland tot een van de meest bekende verzekeraars. Daarnaast biedt Interpolis de mogelijkheid en de service om alle verzekeringen online aan te vragen.

Interpolis uitvaartverzekering

In het verleden was het bij Interpolis ook mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten. Tegenwoordig is dit helaas beperkt tot het aanvragen van een overlijdensrisicoverzekering. De optie om een (kapitaal) uitvaartverzekering bij Interpolis af te sluiten bestaat op dit moment niet meer.

Wij bieden de service om alle huidige uitvaartverzekeringen op de Nederlandse markt te vergelijken om zo een verantwoorde keuze te maken op basis van prijs en kwaliteit. In onze uitvaart vergelijker bieden wij  de beste alternatieven voor een uitvaartverzekering van Interpolis.

Het aanbod van verzekeraars voor het afsluiten van een uitvaartverzekering

supplier-logo
€8,10
per maand
Uitgekeerd bedrag: €8.000
Doorlooptijd: Levenslang
Kind gratis meeverzekerd? Nee
– advertentie –
supplier-logo
€9,10
per maand
Uitgekeerd bedrag: €8.000
Doorlooptijd: Tot 85 jaar
Kind gratis meeverzekerd? Tot 21 jaar
– advertentie –
supplier-logo
€10,05
per maand
Uitgekeerd bedrag €8.000
Doorlooptijd Levenslang
Kind gratis meeverzekerd? Tot 18 jaar
– advertentie –
Bovenstaande premies zijn berekend in 2020 en zijn gebaseerd op een dienstenpakket met een vrij besteedbaar bedrag voor iemand met de geboortedatum: 01-01-1991 (29 jaar). De precieze inhoud van de pakketten kan verschillen per verzekeraar.

Het kiezen van de juiste vervanger van de uitvaartverzekering Interpolis.

De keuze voor een bepaalde uitvaartverzekering hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Zijn er al uitvaartverzekeraars die je kent door familie of kennis? Heb je hier goede ervaringen mee gehad? Bevinden deze uitvaartverzekeringen zich in de juiste prijscategorie?

Uitvaartverzekeringen vergelijken op basis van de prijzen bied je een overzicht van welke uitvaartverzekeringen geschikt zijn en passen bij jouw behoeften. Hierdoor kun je bepalen hoeveel geld je kwijt bent Voordelig een uitvaartverzekering afsluiten? Denk dan aan bijvoorbeeld een polis voor een natura uitvaartverzekering, oftewel een pakketverzekering. Met een pakketverzekering stel je zelf vast welke zaken geregeld moeten worden middels je polis. Ook is zo’n polis kostendekkend en worden nabestaanden begeleid na het overlijden. Er wordt bijvoorbeeld vastgelegd welke uitvaartverzorger betrokken is bij jouw uitvaart. Nabestaanden kunnen rekenen op een kostendekkende polis en een zorgeloze afhandeling van de uitvaart.

Is er een beslissing genomen of je, als het moment daar is, wil worden begraven of gecremeerd? Of maakt dit juist niet uit? Zo niet, is het van belang om te weten dat een crematie de goedkoopste optie is wat betreft het regelen van een uitvaart, afhankelijk van de bijbehorende wensen.aan de maandelijkse betalingen van jouw verzekering. Ten slotte zorg je voor rust bij jezelf en de nabestaanden door een uitvaartverzekering af te sluiten. Bekijken verschillende uitvaartverzekering aanbieders om zorgeloos je geldzaken op orde te hebben en om zo een bedachtzame keuze te maken aangaande het overlijden.

Een goedkoop alternatief voor de uitvaartverzekering Interpolis

Voordelig een uitvaartverzekering afsluiten? Denk dan aan bijvoorbeeld een polis voor een natura uitvaartverzekering, oftewel een pakketverzekering. Met een pakketverzekering stel je zelf vast welke zaken geregeld moeten worden middels je polis. Ook is zo’n polis kostendekkend en worden nabestaanden begeleid na het overlijden. Er wordt bijvoorbeeld vastgelegd welke uitvaartverzorger betrokken is bij jouw uitvaart. Nabestaanden kunnen rekenen op een kostendekkende polis en een zorgeloze afhandeling van de uitvaart.

Is er een beslissing genomen of je, als het moment daar is, wil worden begraven of gecremeerd? Of maakt dit juist niet uit? Zo niet, is het van belang om te weten dat een crematie de goedkoopste optie is wat betreft het regelen van een uitvaart, afhankelijk van de bijbehorende wensen.