Scholt Energy

Energieleverancier Scholt Energy

Contactgegevens
040-3681223
info@scholt.nl
https://www.scholt.nl/
Vergelijk energieleveranciers

Scholt Energy Control is sinds 2007 een energieleverancier voor de zakelijke markt. Het energiebedrijf levert elektrische energie aan zakelijke klanten met maximale flexibiliteit en keuzevrijheid. Verschillende contractvormen zijn hierbij mogelijk. Scholt Renewable Energie is een nieuwe activiteit waarbij allerlei duurzame energieprojecten door heel Nederland worden opgezet.

Over Scholt Energy

Omdat je als klant zelf kan beslissen of je elektriciteit op de dagmarkt APX, de termijnmarkt Endex of een combinatie van beide wordt ingekocht, weet de energieleverancier altijd een passende oplossing te bieden.Voor de toekomst streeft de energieleverancier ernaar te blijven bijdragen aan een transparante energiemarkt en een duurzamere wereld.

Welkomstkorting en (actie)tarieven Scholt Energy

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

goedkoopste energieJe bespaart gemiddeld €350,- per jaar – ieder jaar opnieuw

Klanten beoordelen ons met een 9.0 – o.b.v. meer dan 1419 recensies

Overstappen is snel en gemakkelijk – alles wordt voor je geregeld

Hoe duurzaam is Scholt Energy?

De energieleverancier bouwt mee aan een duurzamer energielandschap en biedt ook producenten van hernieuwbare elektriciteit een overeenkomst op maat. Het energiebedrijf combineert innovatieve producten met uitgebreide service en proactief advies. Op deze manier zorgt het bedrijf voor efficiënt energieverbruik en draagt het bij aan een duurzamere wereld.

Contactgegevens Scholt Energy

Voor vragen kun je per mail of telefonisch contact opnemen met de energieleverancier:

  • E-mail: info@scholt.nl
  • Klantenservice: +31 (0)40 368 12 23

Wat te doen bij verhuizing?

Het is mogelijk om je huidige energiecontract mee te nemen naar je volgende huis. Je zult de verhuizing zo snel mogelijk moeten melden aan Scholt Energy, minimaal 25 dagen voorafgaand aan de verhuizing.

Opzeggen Scholt Energy

Als je wil overstappen naar een andere energieleverancier dan kun je via Overstappen.nl de energieleverancier kiezen die het beste bij je past. Je hoeft in dat geval niet zelf je energiecontract op te zeggen. Wil je het huidige energiecontract zelf beëindigen? Neem dan contact op met de klantenservice van Scholt Energy. Het is mogelijk dat je een opzegboete moet betalen als je het energiecontract vroegtijdig beëindigd.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.