Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Internetaanbieders

« Naar internetaanbieders

KPN

KPN is een toonaangevende aanbieder van telefonie, televisie en internet. De telecomaanbieder is actief op de Nederlandse consumentenmarkt met verschillende merken. Consumenten kunnen kiezen uit: KPN, Hi, Telfort en XS4ALL. Eenvoud, persoonlijk en vertrouwen zijn de 3 kernwaarden van KPN.

KPN: nationaal en internationaal

KPN telt ruim 35 miljoen klanten en het bedrijf heeft zijn producten- en dienstenaanbod ook naar België en Duitsland uitgebreid. De aanbieder hecht veel waarde aan een individuele en grondige behandeling van klantvragen. De klanttevredenheid wordt regelmatig gepeild, zodat het bedrijf zijn dienstverlening steeds kan blijven verbeteren.

KPN Internet

ADSL

KPN biedt internet aan via ADSL. Dit is een standaard voor een digitale technologie die snellere datacommunicatie over een telefoonlijn van koperdraad toelaat. ADSL wordt ook wel breedbandtechnologie genoemd.

Glasvezel

Ook biedt KPN glasvezelpakketten aan. Glasvezel internet is razendsnel en betrouwbaar. Met deze technologie worden signalen verstuurd met de snelheid van het licht. Met glasvezel internet heb je dezelfde upload- en download snelheid, hierdoor kun je razendsnel downloaden, ook als je met meerdere mensen tegelijk bent.

KPN telefonie

KPN biedt telefonie aan over het internet. Daarnaast is het ook mogelijk om de traditionele vorm van vaste telefonie af te sluiten.

KPN televisie

KPN biedt interactieve tv en Digitenne.

  • Interactieve tv wordt geleverd over je internetverbinding, via het kopernetwerk van KPN of indien beschikbaar via glasvezel.
  • Digitenne biedt de meest populaire tv- en radiozenders en is onafhankelijk van je internetverbinding overal binnen en buiten je huis beschikbaar. Digitenne is een voordelige tv-oplossing, is draadloos, en is eenvoudig te installeren.
Vergelijk internetaanbieders

Alles-in-een

Zowel Interactieve tv en Digitenne zijn beschikbaar in combinatie met internet en vast bellen. Kies het pakkettype van je keuze: Instap, Standaard of Premium.

KPN vergelijken met andere providers

Wil je nagaan of KPN voor jou de beste keuze is? Of heeft een andere provider een beter aanbod? Doe een check in onze gratis internetvergelijker. Op basis van je postcode zie je een overzicht van de goedkoopste pakketten en abonnementen. Je maakt zo nog bewuster een keuze voor een internetprovider.

Overstapservice

De meeste internetaanbieders bieden een handige overstapservice voor nieuwe klanten. Hierbij wordt je huidige internetaanbieder voor je opgezegd. Kun je hier voor jouw specifieke switch gebruik van maken? Dan wordt deze optie je aangeboden in de vergelijker. Kortom KPN opzeggen wanneer dit niet meer de beste internetaanbieder voor je is. Via Overstappen.nl profiteer je ook nog eens van een aantrekkelijke overstapkorting!

Vergelijk internetaanbieders