KPN

Contactgegevens
Klantenservice: 0800 0402
Klantenservice zakelijk: 0800 0105 (24/7 bereikbaar)
Vergelijk alles in 1 pakketten

KPN is een toonaangevende aanbieder van telefonie, televisie en internet. De telecomaanbieder is actief op de Nederlandse consumentenmarkt met verschillende merken. Consumenten kunnen naast KPN kiezen uit Telfort of XS4ALL. KPN begon vorig jaar met het samenvoegen van Telfort en XS4ALL onder de KPN merknaam. Nieuwe klanten kunnen alleen nog een XS4ALL of KPN abonnement afsluiten.

Bekijk alle KPN pakketten:

Over KPN

KPN ontstond halverwege de negentiende eeuw. Het was eerst onderdeel van het ministerie van financiën, verantwoordelijk voor het aanleggen en telegrafieverbindingen moest exploiteren. In 1915 werd het een staatsbedrijf, de P&T. In 1928 veranderde de naam naar PTT. Toen het bedrijf in 1989 zelfstandig werd, werd de naam veranderd naar KPN. In 1994 gingen ze naar de beurs en in 2016 had de overheid geen enkel aandeel meer in het bedrijf.

Producten KPN

KPN biedt de volgende pakketten aan:

  • Internet
  • Internet en TV (basis)
  • Internet en TV
  • Internet en TV (4K)

Bij al deze producten kan je ervoor kiezen om ook ‘vast bellen’ af te sluiten.

Internet van KPN

Als je kiest voor internet van KPN, kan je zelf beslissen of je internet wil met interactieve televisie, of zonder. De downloadsnelheid ligt tussen de 50 Mbit/s en 200 Mbit/s. De uploadsnelheid ligt tussen de 5 Mbit/s en 20 Mbit/s.

Je krijgt een betrouwbare WiFi-modem, de ExperiaBox. Je kan er tevens voor kiezen om gebruik te maken van een gratis monteur die alles voor je installeert.

TV van KPN

Als je een televisie abonnement af wilt sluiten bij KPN, kan je kiezen uit drie varianten. De eerste is het basisabonnement, met 1 HD tv-ontvangers en tot 50 Mbit/s downloadsnelheid. De andere variant biedt 2 HD tv-ontvangers en een snelheid tot 100 Mbit/s. Daarnaast heb je nog het 4K-pakket met daarin 2 4K tv-ontvangers en een snelheid tot 150 Mbit/s.

Je hebt altijd toegang tot 75 zenders en 90 radiozenders. Je kan tot 7 dagen terugkijken, live TV pauzeren en begin gemist inschakelen.

Alles in 1 van KPN

KPN biedt geen alles in 1 pakketten meer aan. Maar, je kan gemakkelijk een alles in 1 pakket samenstellen. Dit doe je door een internet en TV-pakket uit te breiden met ‘vast bellen’. Je krijgt dan een vaste telefoonlijn.

Glasvezel van KPN

Als er op jouw adres glasvezel beschikbaar is, dan krijg je je internet automatisch via deze verbinding. Je maakt hiervoor geen extra kosten.

KPN vergelijken en afsluiten

Is KPN voor jou de beste internetaanbieder? Kijk of je huidige provider nog steeds de beste keuze is. Aanbieders concurreren met elkaar om de gunst van de klant. Zo bieden sommige providers extra diensten aan of kan je profiteren van scherpe kortingen. Internetaanbieders vergelijken is gratis en in een paar seconden geregeld. Doe dus nu de check en controleer of KPN voor jou de beste deal heeft.

Wil je een internet abonnement bij KPN afsluiten? Dit kan je eenvoudig doen via de vergelijker. Vergeet niet je oude abonnement op te zeggen. KPN heeft eventueel een overstapservice, wat inhoudt dat je -mocht je dit willen- niet zelf je oude abonnement op hoeft te zeggen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.