Telfort l Vind het beste alternatief | Overstappen.nl

Telfort

telfort

Contactgegevens
Klantenservice: 0900 95 96 (werkdagen van 09u tot 21u en zaterdag van 10u tot 17u)
Klantenservice buitenland:: +31 88 7650 200
Zakelijk: 0800 - 22 88 027 (werkdagen van 8u tot 17:30)
Vergelijk alles in 1 pakketten

Telfort is een telecombedrijf. Het bedrijf kwam in 1996 op de markt om vaste telefonie voor heel Nederland simpel en voordelig te maken, maar heeft in ruim 20 jaar zijn dienstenpakket flink uitgebreid. Per 1 mei 2019 is Telfort doorgegaan onder de naam van het moederbedrijf KPN. Alle abonnementen van Telfort zijn in 2020 overgegaan naar KPN. Klanten die nog een Telfort abonnement hebben kunnen onder dezelfde voorwaarden hiervan gebruik blijven maken. Een nieuwe dienst afsluiten is alleen niet meer mogelijk bij Telfort en gaat via KPN. Je Telfort abonnement wijzigen of combineren met een KPN abonnement is daarentegen wel mogelijk.  De mobiele diensten van het bedrijf zijn op 26 januari 2020 overgezet, terwijl de naam Telfort voor vaste diensten tot later dit jaar bestaat.

Over Telfort

In 1996 kwam Telfort op de markt. Het bedrijf was onderdeel van de NS en British Telecom en had als voornaamste doel om bellen simpel en voordelig te maken. In 2000 werd British Telecom de volledige eigenaar van Telfort, waarna het in 2005 onderdeel werd van de KPN familie. In 2006 bood Telfort als één van de eerste telecomproviders Sim Only aan. Vanaf 2011 kan je voor alle diensten bij Telfort terecht: bellen, mobiel, internet en interactieve TV.

Producten Telfort

Telfort biedt meerdere pakketten aan. Je krijgt bij alle pakketten een gratis Experia Box V10 WiFi-modem, internet via het KPN-netwerk en kosteloos glasvezel mocht dit beschikbaar zijn op jouw adres.

Ze bieden de volgende pakketten aan:

 • Internet
 • Internet en TV
 • Internet, TV en Bellen

Internet van Telfort

Afhankelijk van je adres, biedt Telfort drie internetsnelheden: 50 Mb/s, 100 MB/s en 200 MB/s.

Je krijgt een gratis Experia Box V10 WiFi-modem en maakt gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. Als glasvezel aanwezig is op jouw adres, krijg je dit geleverd zonder extra kosten.

TV van Telfort

 

Je kan televisie alleen afsluiten in combinatie met internet. Als je voor internet & tv kiest van Telfort, maak je gebruik van het KPN-netwerk. Je krijgt een gratis WiFi-modem en als glasvezel mogelijk is op jouw adres, zal je pakket kosteloos geleverd worden via het glasvezelnetwerk.

Je hebt toegang tot de 40 meest bekeken televisiezenders en kan programma’s tot 7 dagen na uitzenden terugkijken. Met Interactieve TV Online kan je overal thuis en onderweg tv-kijken op tablet, smartphone en laptop.

Alles in 1 van Telfort

Als je kiest voor alles in 1 bij Telfort, maak je gebruik van het KPN-netwerk. Je krijgt een gratis WiFi-modem en een gratis upgrade naar glasvezel als dit beschikbaar is op je adres.

Via interactieve TV krijg je toegang tot de 40 meest bekeken televisiezenders en met Interactieve TV Online kan je op al je schermen tv-kijken, thuis en onderweg. Je hebt gratis nummerbehoud en kan voordelig bellen binnen én buiten Nederland.

Telfort zakelijk

Telfort biedt voor ZZP’ers zakelijk internet en een combinatie van internet, bellen en TV.

Zakelijk internet:

 • Internet vanaf 50 Mb/s
 • Betrouwbaar KPN-netwerk
 • 100% installatiegarantie

Zakelijk internet en TV:

 • Internet vanaf 50 Mb/s
 • Betrouwbaar KPN-netwerk
 • 100% installatiegarantie

Internet, TV & bellen:

 • Snel en betrouwbaar internet: 100 Mb/s, 200 Mb/s of glasvezel
 • Gratis WiFi-modem in bruikleen
 • Interactieve TV
 • Aansluiting voor vast bellen