Vodafone Sim Only

Vodafone sim only-abonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle sim only abonnementen van Vodafone. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Vodafone

Vodafone is een wereldwijde telecommunicatieprovider die ook zijn producten aanbiedt in Nederland. Voor de Nederlandse markt biedt Vodafone zowel vaste- als mobiele communicatiediensten aan, waaronder ook sim- only abonnementen.
Vodafone logo

Vodafone sim only abonnement

Vodafone heeft haar eigen netwerk, waardoor dekking en snelheid gegarandeerd zijn. De abonnementen die Vodafone aanbiedt vallen onder Vodafone red of Vodafone start.

Vodafone start abonnementen

De Vodafone start abonnementen zijn Sim Only abonnementen met weinig data en zijn geschikt voor iedereen die voornamelijk zijn telefoon met Wifi gebruikt. Er zijn 3 soorten Vodafone Start abonnementen:

 • Vodafone start M
 • Vodafone start XL

Vodafone red abonnementen

De Vodafone Red Sim Only abonnementen zijn geschikt voor iedereen die veel wilt kunnen bellen en internetten.

 • Red
 • Red Together
 • Red Unlimited

Voordelen van Vodafone sim only

Er zijn een aantal voordelen om een Sim Only abonnement af te sluiten bij Vodafone:

Super snel 4G+ van 350 Mbps

Als wereldwijde telecommunicatieprovider moet Vodafone wel supersnelle internet aanbieden op het 4G netwerk, namelijk 350 Mps. Hierdoor kan zonder zorgen overal snel internetten.

Klantvoordeel als je ook internet van ziggo hebt

Als klant van Ziggo internet ontvang je extra voordeel als je gebruik maakt van het netwerk van Vodafone:

 • Verdubbeling van je data.
 • Extra korting (tot €7,50).
 • Beveiliging van max. 20 apparaten (t.w.v. €6,95 p.m.).
 • Gratis TV-pakket (extra zenders en films).
 • Krijg extra voorrang op speciale evenementen en gebeurtenissen.

Gratis dataplafond

Als klant van Vodafone kan je zelf een dataplafond instellen, waardoor je nooit meer buiten je bundel kan gaan. Dit is uiteraard ook een goede oplossing voor je kind, die je zo onbezorgd kan laten bellen.

Vodafone sim only aanbieding

Op dit moment zijn er geen speciale Vodafone sim only aanbiedingen. Als deze wel van toepassing zijn, zullen deze verschijnen in de vergelijker.

Doorlopend voordeel

 • 5G abonnement: Alle ‘Red’ abonnementen van Vodafone hebben nu 5G. Dit houdt in dat je bij het afsluiten van een Vodafone Red abonnement automatisch gebruik kan maken van 5G, indien je een 5G ready toestel hebt.
 • Extra korting in combinatie met Ziggo internet

Goedkoopste sim only van Vodafone

Het voordeligste sim only abonnement bedraagt op dit moment €15,00 per maand. In dit abonnement zit 5GB data, 150 beltijd en heeft een contractduur van 2 jaar.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.