Vodafone Sim Only abonnement vergelijken? | Vergelijk alle aanbieders!

Vodafone Sim Only

Vodafone sim only-abonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle sim only abonnementen van Vodafone. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Vodafone

Vodafone is een wereldwijde telecommunicatieprovider die in Nederland mobiele telecommunicatiediensten aanbiedt via het eigen mobiele netwerk. Voor het leveren van vaste internetdiensten werkt Vodafone samen met Ziggo.
Vodafone logo

Vodafone sim only abonnementen

Vodafone heeft in de basis 2 soorten abonnementen, Start en Red. De Start abonnementen zijn het goedkoopst en komen met de kleinste databundels en een beperkt aantal minuten. De Red abonnementen zijn luxer, met meer data en onbeperkt bellen.

Vodafone Start

Vodafone Start heeft twee opties: Start M of Start XL. Bij beide krijg je 150 belminuten en onbeperkt sms. Het enige verschil is de databundel van 2.5GB of 10GB.

 • Vodafone start M met 2.5GB + 150min en onbeperkt sms
 • Vodafone start XL met 10GB + 150min en onbeperkt sms

Vodafone Red

Vodafone Red heeft 3 opties: Red, Red Together of Red Unlimited. Bij alle Red abonnementen krijg je onbeperkt bellen en meer data.

 • Red 20GB + onbeperkt bellen
 • Red Together 50GB + onbeperkt bellen
 • Red Unlimited onbeperkt internet + onbeperkt bellen

Vodafone Red Pro

Naast de reguliere Red abonnementen is er ook Red Pro als zakelijke vodafone sim only.

Voordelen van Vodafone sim only

Er zijn een aantal voordelen om een Sim Only abonnement af te sluiten bij Vodafone:

Super snel 4G+ van 350 Mbps

Als wereldwijde telecommunicatieprovider moet Vodafone wel supersnelle internet aanbieden op het 4G netwerk, namelijk 350 Mbps. Hierdoor kan zonder zorgen overal snel internetten.

Klantvoordeel als je ook internet van ziggo hebt

Als klant van Ziggo internet ontvang je extra voordeel als je gebruik maakt van het netwerk van Vodafone:

 • Verdubbeling van je data.
 • Extra korting (tot €7,50).
 • Beveiliging van max. 20 apparaten (t.w.v. €6,95 p.m.).
 • Gratis TV-pakket (extra zenders en films).
 • Krijg extra voorrang op speciale evenementen en gebeurtenissen.

Gratis dataplafond

Als klant van Vodafone kan je zelf een dataplafond instellen, waardoor je nooit meer buiten je bundel kan gaan. Dit is uiteraard ook een goede oplossing voor je kind, die je zo onbezorgd kan laten bellen.

Vodafone sim only aanbieding

Op dit moment zijn er geen speciale Vodafone sim only aanbiedingen. Als deze wel van toepassing zijn, zullen deze verschijnen in de vergelijker.

Doorlopend voordeel

 • 5G abonnement: Alle ‘Red’ abonnementen van Vodafone hebben nu 5G. Dit houdt in dat je bij het afsluiten van een Vodafone Red abonnement automatisch gebruik kan maken van 5G, indien je een 5G ready toestel hebt.
 • Extra korting in combinatie met Ziggo internet

Goedkoopste sim only van Vodafone

Het voordeligste sim only abonnement bedraagt op dit moment €15,00 per maand. In dit abonnement zit 5GB data, 150 belminuten en heeft een contractduur van 2 jaar.

Nummerbehoud

Je kan bij Vodafone kiezen voor nummerbehoud, hieraan zijn geen kosten verbonden. Je oude nummer wordt automatisch opgezegd. Je nieuwe abonnement gaat in op de dag dat je oude abonnement afloopt. Houd wel altijd rekening met de maand opzegtermijn als je overstapt.

Veelgestelde vragen

  Wat is sim only Vodafone?

  Sim only Vodafone zijn mobiele telefoon abonnementen, bestaande uit data en belminuten. Hierbij betaal je dus alleen voor de mobiele service en niet voor een telefoon. Het sim only abonnement kan gekoppeld worden via een nieuwe simkaart aan je huidige toestel.

  Wat kost een sim only abonnement van Vodafone?

  De sim only abonnementen van Vodafone beginnen bij een maandelijkse prijs van €15.00 en kunnen oplopen tot €33.50.

  Hoe vind ik een sim only abonnement passend bij mijn situatie?

  In onze vergelijker vul je zelf simpel je voorkeuren voor datagebruik en belminuten in. Hierdoor vind je ook altijd de beste prijs voor een bij jouw passende bundel.