29-03-2024

Overstappen.nl wint zilveren publieksprijs Shopping Awards 2024

Ja, we mogen het nu officieel met je delen: Overstappen.nl heeft de zilveren publieksprijs van de Shopping Awards 2024 in de categorie Platformen & Marktplaatsen gewonnen.

2 minuten 29-03-2024
Arno Feenstra
Managing Director

Tijdens de Shopping Awards 2024 verkiezing hebben we de zilveren publieksprijs voor beste webwinkel in ontvangst mogen nemen. Onze klanten vinden dat wij bij de top drie beste webwinkels in de categorie Platformen & Marktplaatsen van Nederland horen. Wat een eer!

Over de Shopping Awards verkiezing

De Shopping Award is een online award die wordt uitgereikt aan de website die het beste uitblinkt in zijn categorie (publieksprijzen) of vakgebied (vakprijzen). Het publiek beoordeelt samen met een vakjury uit 36 categorieën zijn favoriet.

Overstappen.nl is in de categorie ‘Platformen & Marktplaatsen’ als tweede Beste Webwinkel verkozen. De Shopping Awards worden georganiseerd door de Stichting Shopping Awards (voorheen Stichting Nationale Thuiswinkel Awards). Deze stichting is in 2001 opgericht en heeft als doel: het organiseren én financieren van onafhankelijke award-verkiezingen voor de digital commerce branche.

Overstappen.nl helpt je met het besparen op vaste lasten

Bij Overstappen.nl streven we naar de laagste lasten zonder gedoe voor iedereen. Al 11 jaar helpen we mensen met vergelijken, overstappen en besparen. Ons harde werken wordt nu bekroond met deze mooie prijs. We willen iedereen die op ons gestemd heeft hartelijk bedanken!

“Na de winst van de publieksprijs in 2023 is het een eer om door het publiek in 2024 wederom genomineerd te worden in de categorie beste vergelijkingsplatform. De tweede prijs geeft ons een grote motivatie om onze diensten nog verder te innoveren, zodat onze klanten nog gemakkelijker op duurzame wijze kunnen besparen op de vaste lasten.”
Arno Feenstra
Managing Director Overstappen.nl

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.