Risk Groep BV breidt uit naar Hypotheken en Pensioenen | Overstappen.nl
06-06-2024

Risk Groep BV breidt uit naar Hypotheken en Pensioenen

In dit persbericht lees je de bekendmaking van het meerderheidsbelang dat RISK Groep BV heeft genomen in Hypotheek.nl en Pensioen.nl.

2 minuten 14-06-2024
Arno Feenstra
Managing Director

Utrecht, 6 juni 2024 – RISK, de Insurtech Serviceprovider uit Utrecht, heeft vandaag bekend gemaakt dat zij een meerderheidsbelang heeft genomen in Hypotheek.nl, Pensioen.nl en enkele andere websites op het gebied van Hypotheken.

RISK wil de komende jaren versnellen in het online en offline distribueren van financiële producten. Harm Vollmuller, CEO van RISK, is blij met de nieuwe domeinen: “We willen klanten helpen bij alle belangrijke financiële keuzes in hun leven en dan kunnen we Hypotheken en Pensioenen natuurlijk niet missen”.

Pieter van Tuinen, eigenaar van Hypotheek.nl en voormalig eigenaar van Van Bruggen Adviesgroep, laat weten: “Wij zijn verheugd dat RISK als nieuwe aandeelhouder is ingestapt in Hypotheek.nl. Vooral de online kennis via RISK-dochter Overstappen.nl zien wij als een enorme toevoeging. Verder delen we de visie dat online en offline distributie elkaar erg goed kunnen versterken. “We kunnen klanten zo nog beter van dienst zijn, maar ook onze groeiambities sneller realiseren”.

In 2019 nam RISK al Autoverzekering.nl en Reisverzekering.nl van Pieter van Tuinen over.

De overname is onder voorbehoud van goedkeuring door de AFM en wordt naar verwachting medio 2024 geëffectueerd.