Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

AEGON autoverzekering

AEGON is ontstaan uit fusies van verschillende Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Inmiddels is AEGON uitgegroeid tot een wereldwijd bekende speler in de financiële dienstverlening. AEGON heeft een breed pakket aan financiële producten en is ook autoverzekeraar.

Financiële diensten

De AEGON autoverzekering is een van de vele verzekeringen die AEGON aanbiedt. Hierbij wordt zowel de zakelijke als particuliere markt bediend. Naast verzekeringen behoren ook pensioenen, hypotheken en vermogensopbouw tot de mogelijkheden van AEGON.

Autoverzekering vergelijken

Dekkingen AEGON autoverzekering

Bij AEGON kun je kiezen uit een WA verzekering met of zonder beperkt casco en maar liefst drie verschillende allrisk verzekeringen. Klik hieronder op een product om de verzekeringskaart in te zien voor uitgebreide dekkingsinformatie.

Voordelen autoverzekeraar AEGON

  • Aegon Schade Service. Een netwerk van schadeherstellers, dus snelle service
  • Je auto-accessoires zijn tot € 750,- gratis meeverzekerd
  • Een goede bereikbaarheidsservice
  • Met een smartphone uw schade mobiel melden

AEGON autoverzekering vergelijken met andere autoverzekeraars

Wil je weten welke autoverzekering het beste bij je past? Op Overstappen.nl kun je je huidige autoverzekering vergelijken met de polissen van andere autoverzekeraars. Is de AEGON autoverzekering het meest geschikt? Maak dan de overstap en bespaar op je jaarlijkse premie.

Overstappen van autoverzekering

Overstappen.nl kan helaas je huidige autoverzekering niet opzeggen. Wij bieden een standaard opzegbrief die je kunt gebruiken om zelf je autoverzekering op te zeggen. Na je overstap kun je besparen op je jaarlijkse premie. Kijk nu in onze vergelijker welke autoverzekering de beste keuze is.

« Terug naar autoverzekeraars