Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

« Naar autoverzekeraars

ANWB autoverzekering

De ANWB staat vooral bekend als de redder in nood bij pech onderweg. Naast de dienst pechhulp is ANWB ook (auto)verzekeraar. De verzekeringen van ANWB hebben vooral met ‘onderweg’ te maken. Reisverzekeringen, fietsverzekeringen, bromfietsverzekeringen, autoverzekeringen en meer.

Vereniging ANWB

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging met bijna 4 miljoen leden. De ANWB behartigt de belangen van haar leden op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. De ANWB geeft het blad Kampioen uit, biedt pechhulp voor onderweg, verkoopt reisartikelen, verzorgt rijlessen, hulp bij koop en verkoop van auto’s en dus ook allerhande verzekeringen.

Vergelijk autoverzekeringen

Dekkingen van de ANWB autoverzekering

Aanvullend kun je bij de ANWB kiezen voor een inzittendenverzekering, verkeersrechtsbijstand, vervangend vervoer Europa en accessoiredekking (alleen bij beperkt of volledig casco).

Voordelen autoverzekeraar ANWB

  • Inclusief wegenwacht schadehulp
  • Geen eigen risico
  • 24 uur per dag bereikbaar via de ANWB alarmcentrale

Veilig Rijden Autoverzekering

De ANWB biedt nog een tweede autoverzekering aan. De Veilig Rijden Autoverzekering moet de verkeersveiligheid in Nederland verbeteren. Om dit te stimuleren wordt je als bestuurder beloont naar je rijgedrag. Hoe veiliger je rijdt, hoe hoger de korting op je premie. Je rijstijl wordt gemeten door een stick in je auto en een goede score als ‘veilige rijder’ levert je tot 30% extra premiekorting op. De ANWB geeft daarbij adviezen ter verbetering van je rijgedrag.

Autoverzekeringen vergelijken

Is de ANWB autoverzekering de beste keuze? Autoverzekeringen vergelijken op Overstappen.nl is eenvoudig. Vul gegevens over je persoonlijke situatie en over je auto in en selecteer de gewenste dekking. De vergelijker kijkt nu voor welke autoverzekeringen je in aanmerking komt. Je krijgt een top 3 van de goedkoopste autoverzekeringen voor je eigen situatie. Desgewenst bekijk je het totaaloverzicht met het vergelijkingsresultaat van alle autoverzekeringen.

Besparen door overstappen

Overstappen van autoverzekeraar loont. Je kunt tot wel € 200 besparen op je premie. Er zijn namelijk grote premieverschillen tussen autoverzekeraars. Niet onbelangrijk: een goedkope autoverzekering kan een prima dekking bieden. Je kunt je huidige autoverzekering zelf opzeggen met behulp van onze opzegservice.

Vergelijk autoverzekeringen