Interpolis autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Interpolis autoverzekering is onderdeel van Achmea en biedt onder het label Interpolis schade-, zorg-  en levensverzekeringen aan particulieren en bedrijven. De particuliere verzekeringen zijn ondergebracht in een totaalpakket. De verzekeringen zijn af te sluiten bij de Rabobank.

Dekkingen autoverzekering Interpolis

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + Beperkt Casco
  • WA + Volledig Casco

De autoverzekeringen zijn uit te breiden met een schadeverzekering inzittenden, ongevallenverzekering auto inzittenden, rechtsbijstandsverzekering en no-claimgarantie.

[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto”  url=”/autoverzekering/”]

Interpolis autoverzekering niet meegenomen in vergelijking

Interpolis is een van de autoverzekeraars die niet in onze vergelijker is opgenomen. Verzekeraars kunnen hier bewust voor kiezen. Het kan ook zijn dat ze niet opgenomen kunnen worden vanwege beperkende productvoorwaarden of dienstverlening.

Zelf Interpolis vergelijken

Overstappen.nl vergelijkt het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland. Een aantal autoverzekeringen komen voor je persoonlijke situatie als goedkoopste uit de vergelijking. Je kunt onze top 3 van autoverzekeringen zelf vergelijken met de polisvoorwaarden en premie van Interpolis. Zo ga je na of Interpolis of een andere autoverzekeraar de meest geschikte autoverzekering heeft.

Overstappen van autoverzekering

Als je bij ons de beste en goedkoopste autoverzekering hebt gevonden kun je direct online de autoverzekering aanvragen. Je kunt met overstappen tot wel € 200 besparen op je jaarlijkse premie. Dit komt door enorme premieverschillen tussen autoverzekeraars.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.