Interpolis autoverzekering

Contactgegevens
088-722 66 00
Vul in en bereken je premie

Interpolis autoverzekering is onderdeel van Achmea en biedt onder het label Interpolis schade-, zorg-  en levensverzekeringen aan particulieren en bedrijven. De particuliere verzekeringen zijn ondergebracht in een totaalpakket. De verzekeringen zijn af te sluiten bij de Rabobank.

Rabobank autoverzekering

Bij de Rabobank regel je tegenwoordig niet alleen je bankzaken, maar ook je autoverzekering. De bank heeft ervoor gekozen om samen te werken met Interpolis, omdat deze verzekeraar ruime dekkingen aanbiedt en goede klantbeoordelingen heeft. Interpolis is ook een partner van Rabobank geworden omdat bankadviseurs particuliere klanten goed kunnen helpen met het geven van een compleet advies over alle financiële zaken, waaronder verzekeringen.

Dekkingen autoverzekering Interpolis

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + Beperkt Casco
  • WA + Volledig Casco

De autoverzekeringen zijn uit te breiden met een schadeverzekering inzittenden, ongevallenverzekering auto inzittenden, rechtsbijstandsverzekering en no-claimgarantie.

Interpolis autoverzekering niet meegenomen in vergelijking

Interpolis is een van de autoverzekeraars die niet in onze vergelijker is opgenomen. Verzekeraars kunnen hier bewust voor kiezen. Het kan ook zijn dat ze niet opgenomen kunnen worden vanwege beperkende productvoorwaarden of dienstverlening.

Zelf Interpolis vergelijken

Overstappen.nl vergelijkt het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland. Een aantal autoverzekeringen komen voor je persoonlijke situatie als goedkoopste uit de vergelijking. Je kunt onze top 3 van autoverzekeringen zelf vergelijken met de polisvoorwaarden en premie van Interpolis. Zo ga je na of Interpolis of een andere autoverzekeraar de meest geschikte autoverzekering heeft.

Overstappen van autoverzekering

Als je bij ons de beste en goedkoopste autoverzekering hebt gevonden kun je direct online de autoverzekering aanvragen. Je kunt met overstappen tot wel € 200 besparen op je jaarlijkse premie. Dit komt door enorme premieverschillen tussen autoverzekeraars.

Een autoverzekering bij Interpolis opzeggen

Wil je je autoverzekering opzeggen? Je kunt je verzekering bij de Rabobank telefonisch of online opzeggen. Wil je een Alles in één Polis opzeggen? Dit zul je per verzekering moeten doen. Pas als je al je verzekeringen binnen je Allen in één Polis hebt opgezegd vervalt de polis.
Dit kan onder andere via telefoonnummer: 088-722 6600

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.