Stadsverwarming: kan ik daarmee overstappen?

Ja, met stadsverwarming kun je ook overstappen. Het is mogelijk om alleen stroom bij een leverancier af te nemen. In dat geval ontvang je geen gascontract. Kortom: voor stadswarmte blijf je bij de monopolie aanbieder en voor stroom kun je elk jaar overstappen!

Overstappen met stadsverwarming

Als je stadsverwarming hebt in je woning, kun je dit in onze vergelijker aangeven. Vul dan bij gas ‘0’ in. Je krijgt dan een overzicht van de goedkoopste energieaanbiedingen met elektriciteit. Sluit de aanbieding af en bespaar op je elektriciteitskosten.

Wat is stadswarmte?

Stadswarmte is een systeem waarbij warmte met een buizenstelsel vanuit een centraal punt naar de woningen in een wijk wordt gebracht. Deze woningen hebben geen eigen cv-ketel.

Schrijf je nu in voor ons energiecollectief!

Nieuw bij Overstappen.nl: ons eigen energiecollectief! Door samen op grote schaal energie af te nemen, kun je zelfs in de huidige energiemarkt nog een scherpe energiedeal vinden.

wekker-alert

Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem contact op met onze klantenservice via één van de getoonde contact opties.
 • chat
  020 - 760 42 42
  Binnen: 1 min
 • chat
  +3197 - 01 42 02 32 1
  Binnen: 15 min
 • chat
  service@overstappen.nl
  Binnen: 2 uur
 • chat
  Begin chat
  Binnen: 4 min
 

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.