MAIN Energie

energieleverancier Main energie

Contactgegevens
088-0809100
info@mainenergie.nl
https://www.mainenergie.nl/
Vergelijk energieleveranciers

MAIN Energie is een energieleverancier waarbij duurzaamheid centraal staat. Het bedrijf levert energie voor vastgoed, de zakelijke markt en particuliere gebruikers. De energieleverancier is onderdeel van het Europese energiebedrijf Audax Energie. Het bedrijf heeft drie kernwaarden: persoonlijk contact, transparantie in de energiemarkt en innovatieve dienstverlening.

Over MAIN Energie

De energieleverancier biedt sinds 2003 energie met een persoonlijke service aan voor de zakelijke markt. Ze doen uitsluitend persoonlijk zaken; als klant krijg je een accountmanager die je persoonlijk advies geeft. MAIN Energie specialiseert zich in klanten die werken in de agrarische of Aziatische markt, of die als MKB’er werken.

Welkomstkorting en (actie)tarieven MAIN Energie

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

goedkoopste energieJe bespaart gemiddeld €350,- per jaar – ieder jaar opnieuw

Klanten beoordelen ons met een 9.0 – o.b.v. meer dan 1419 recensies

Overstappen is snel en gemakkelijk – alles wordt voor je geregeld

Hoe duurzaam is MAIN Energie

Het energiebedrijf biedt vergroende energie aan: grijze energie vergroenen zij met certificaten uit het buitenland en uit Nederland. Voor meer informatie over groene en vergroende energie, kun je terecht op deze pagina. Vergroende energie draagt niet bij aan de productie van meer duurzame energie in Nederland. Tegen een kleine meerprijs levert het bedrijf CO2 gecompenseerd gas.

Contactgegevens MAIN Energie

Voor vragen kun je per mail of telefonisch contact opnemen met de energieleverancier:

  • E-mail:klantteam@mainenergie.nl
  • Klantenservice: 088-08 09 100 (Op werkdagen bereikbaar van 8:00-17:00)

Wat te doen bij verhuizing?

Als je gaat emigreren naar het buitenland moet je zelf het contract stopzetten. Dit kun je telefonisch regelen. Ga je verhuizen? Dan verhuist je energiecontract automatisch met je mee. Geef de verhuizing ruim van te voren door aan je energieleverancier. Een energiecontract staat op naam en niet op het adres. Let hierop als je een contract met einddatum hebt. Je kunt dan niet vanwege een verhuizing de energielevering door MAIN Energie opzeggen.

Opzeggen MAIN Energie

Wil je je contract bij MAIN Energie opzeggen? Als je een energiecontract voor bepaalde tijd hebt afgesloten dan kun je het beste 8 tot 6 weken voor de einddatum van het energiecontract overstappen. Met een contract voor onbepaalde tijd kun je op elk gewenst moment overstappen. Er geldt dan wel een opzegtermijn van 30 dagen. Als je het contract bij de energieleverancier voortijdig opzegt dan zul je wel een opzegvergoeding moeten betalen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.