Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

MAIN Energie

MAIN Energie is een energieleverancier waarbij duurzaamheid centraal staat. Het bedrijf levert energie voor vastgoed, de zakelijke markt en particuliere gebruikers. MAIN Energie is onderdeel van het Europese energiebedrijf Audax Energie. Het bedrijf heeft drie kernwaarden: persoonlijk contact, transparantie in de energiemarkt en innovatieve dienstverlening naar aanleiding van klantwensen.

Zakelijke markt

MAIN Energie biedt sinds 2003 energie met een persoonlijke service aan voor de zakelijke markt. Ze doen uitsluitend persoonlijk zaken; als klant krijg je een accountmanager die je persoonlijk advies geeft. MAIN Energie specialiseert zich in klanten die werken in de agrarische of aziatische markt, of die als MKB’er werken.

Duurzame energie

MAIN Energie biedt vergroende energie aan: grijze energie vergroenen zij met certificaten uit het buitenland en uit Nederland. Voor meer informatie over groene en vergroende energie, kun je terecht op deze pagina. Vergroende energie draagt niet bij aan de productie van meer duurzame energie in Nederland. Tegen een kleine meerprijs levert het bedrijf CO2 gecompenseerd gas.

MAIN Energie tarieven 2019

Elke energieleverancier mag de tarieven 2 keer per jaar aanpassen. Als je nergens aan vast wilt zitten, kies je voor een variabel contract met variabele tarieven. Als je kiest voor een vast contract met een vast tarief zijn de tarieven vaak scherp geprijsd, maar staan deze wel vast voor een bepaalde tijd. Als de MAIN Energie tarieven dan gaan dalen, dan kun je daar niet van profiteren.

MAIN Energie vergelijken met andere leveranciers

Wil je MAIN Energie tarieven vergelijken met andere energieleveranciers? Op Overstappen.nl vergelijk je alle energieleveranciers van Nederland. Vul je naam, adres en huidige energieverbruik in en je komt er snel achter welke energieleverancier de goedkoopste energie levert.

MAIN Energie aanvragen

Wil je naar MAIN Energie overstappen? De energieleverancier is opgenomen in onze vergelijker, maar is niet afsluitbaar. Wil je energie van MAIN Energie aanvragen, neem dan direct contact op met deze energieleverancier.

Energiecontract

Wil je je contract bij MAIN Energie opzeggen?

  • Heb je een contract voor bepaalde tijd? Energie aanvragen en overstappen doe je het best 8 tot 6 weken voor de einddatum van het energiecontract.
  • Als je een contract hebt voor onbepaalde tijd kun je op elke gewenst moment overstappen.

De leveringstarieven (kosten per kubieke meter gas of kilowattuur elektriciteit) van leveranciers verschillen aanzienlijk, dus je kunt veel besparen als je overstapt.

Energie vergelijken

Verhuizen

Als je gaat emigreren naar het buitenland moet je zelf het contract bij MAIN Energie stopzetten. Dit kun je telefonisch regelen. Ga je verhuizen? Dan verhuist MAIN Energie automatisch met je mee. Geef de verhuizing ruim van te voren door aan MAIN Energie. Een energiecontract staat op naam en niet op het adres. Let hierop als je een contract met einddatum hebt. Je kunt dan niet vanwege een verhuizing de energielevering door MAIN Energie opzeggen.

« Terug naar energieleveranciers