Energieleveranciers

« Naar energieleveranciers

MAIN Energie

MAIN Energie is een energieleverancier waarbij duurzaamheid centraal staat. Het bedrijf heeft de focus op de zakelijke markt maar biedt ook gas en elektriciteit aan particuliere kleinverbruikers. MAIN Energie heeft Streamline Holding BV uit Oegstgeest als grootste aandeelhouder. Dit concern nam eerder Caplare (2006) en Elektran (2008) over. Deze ondernemingen zijn opgegaan in MAIN Energie.

Slimme inkoop van energie

MAIN Energie clustert de inkoop van energie voor haar klanten, waardoor de prijzen voor energie dalen. Het energiebedrijf onderneemt maatschappelijk verantwoord volgens de 4 p’s van Profit, Planet, Potentieel en People. De energietarieven zijn gebaseerd op het niveau van duurzame energie.

Focus op zakelijke markt

MAIN Energie legt de focus op de zakelijke markt en vastgoedmarkt. Het energiebedrijf neemt voor zijn zakelijke klanten de rol in als dé energiespecialist. Binnen de zakelijke markt is MAIN Energie gespecialiseerd in dienstverlening aan tientallen vastgoedbeheerders en facilitaire dienstverleners. Ook de particuliere klant wordt bediend, waarbij het energiebedrijf zich wil onderscheiden door persoonlijke aandacht te bieden, zonder standaardantwoorden.

Duurzame energie

MAIN Energie stelt duurzaamheid centraal bij het leveren en beheren van energie. MAIN Energie levert aan alle klanten groene stroom zonder dat daar meer voor betaald hoeft te worden. Voor een klein extra bedrag levert het bedrijf ook CO2 gecompenseerd gas. Hierbij wordt de CO-2 uitstoot gecompenseerd door CO2-besparende projecten in het buitenland.

MAIN Energie tarieven 2017

Elke energieleverancier mag de tarieven 2 keer per jaar aanpassen. Als je nergens aan vast wilt zitten, kies je voor een variabel contract met variabele tarieven. Als je kiest voor een vast contract met een vast tarief zijn de tarieven vaak scherp geprijsd, maar staan deze wel vast voor een bepaalde tijd. Als de MAIN Energie tarieven dan gaan dalen, dan kun je daar niet van profiteren.

MAIN Energie vergelijken met andere leveranciers

Wil je MAIN Energie tarieven vergelijken met andere energieleveranciers? Op Overstappen.nl vergelijk je alle energieleveranciers van Nederland. Vul je naam, adres en huidige energieverbruik in en je komt er snel achter welke energieleverancier de goedkoopste energie levert.

MAIN Energie aanvragen

Wil je naar MAIN Energie overstappen? De energieleverancier is opgenomen in onze vergelijker, maar is niet afsluitbaar. Wil je energie van MAIN Energie aanvragen, neem dan direct contact op met deze energieleverancier.

Energiecontract

Wil je je contract bij MAIN Energie opzeggen?

  • Heb je een contract voor bepaalde tijd? Energie aanvragen en overstappen doe je het best 8 tot 6 weken voor de einddatum van het energiecontract.
  • Als je een contract hebt voor onbepaalde tijd kun je op elke gewenst moment overstappen.

De leveringstarieven (kosten per kubieke meter gas of kilowattuur elektriciteit) van leveranciers verschillen aanzienlijk, dus je kunt veel besparen als je overstapt.

Energie vergelijken

Verhuizen

Als je gaat emigreren naar het buitenland moet je zelf het contract bij MAIN Energie stopzetten. Dit kun je telefonisch regelen. Ga je verhuizen? Dan verhuist MAIN Energie automatisch met je mee. Geef de verhuizing ruim van te voren door aan MAIN Energie. Een energiecontract staat op naam en niet op het adres. Let hierop als je een contract met einddatum hebt. Je kunt dan niet vanwege een verhuizing de energielevering door MAIN Energie opzeggen.