Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Sepa green

Sepa green is een vrij nieuwe energieleverancier die sinds december 2012 duurzame energie van Nederlandse bodem aanbiedt. Zakelijke en particuliere kleinverbruikers en zakelijke grootverbruikers kunnen klant worden. De leverancier wil een steentje bijdragen aan een eigen betrouwbare, duurzame energievoorziening in Nederland.

Duurzame energie

Sepa green wil transparant zijn over de herkomst van de geleverde energie. De leverancier levert groene energie die voor 20% tot 100% is opgewekt op Nederlandse bodem. Concreet betekent dit dat Sepa green beschikt over garanties van oorsprong, afkomstig van duurzame productielocaties in Nederland. In Nederland is het aanbod aan duurzame energie lager dan de vraag. Daarom koopt Sepa green ook duurzame garanties van oorsprong uit het buitenland.

Energieproducten Sepa green

Sepa green biedt een breed scala aan energieproducten aan. Zo heeft de klant de keuze uit variabele en vaste tarieven.

  • Bij vaste tarieven sluit de klant een contract voor bepaalde tijd (1 of 3 jaar) af. De tarieven liggen vast. Dit geeft zekerheid en de klant houdt zo controle over het energiebudget.
  • Variabele tarieven volgen de ontwikkelingen van de markt. Deze marktconforme tarieven gaan samen met een maandelijks opzegbaar contract.

Sepa green vergelijken

In onze vergelijker kun je eenvoudig de Sepa green tarieven vergelijken met de prijzen van andere energieleveranciers. Hoe werkt onze vergelijker? Geef je verbruik en voorkeuren (soort tarieven, duurzame of grijze energie) aan en wij tonen een overzicht van voordelige leveranciers. Goed om te weten: via onze vergelijker zijn vaak exclusieve overstapkortingen beschikbaar die je niet bij de leverancier zelf vindt.

Overstapservice

Sepa green is opgenomen in de vergelijker, maar is niet via ons aanvraagbaar. Wil je overstappen naar Sepa green? Dan kun je terecht op de website van Sepa green. Je kunt bij veruit de meeste energieleveranciers gebruikmaken van de overstapservice. Hierbij zegt de nieuwe leverancier je huidige leverancier voor je op. Schroom niet, stap over en bespaar op je energierekening.

« Terug naar energieleveranciers