Sepa green

Energieleveranier Sepa green

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

Sepa green is een energieleverancier die sinds december 2012 duurzame energie van Nederlandse bodem aanbiedt. Zakelijke en particuliere kleinverbruikers en zakelijke grootverbruikers kunnen klant worden. De leverancier wil een steentje bijdragen aan een eigen betrouwbare, duurzame energievoorziening in Nederland.

Over Sepa green

De energieleverancier wil Nederland van energie voorzien door gebruik te maken van duurzame energieopwekking van Nederlandse productielocaties. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen zoals wind, zon en biomassa.

[esos-buttons title=”Overstappen energie” size=”pijl” funnel=”energie” url=”/energie/”]

Welkomstkorting en (actie)tarieven Sepa green

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

[esos-silo-usp silo=”energie” aantal=3 titel=”Waarom energie vergelijken?”]

Hoe duurzaam is Sepa green?

Sepa green wil transparant zijn over de herkomst van de geleverde energie. De leverancier levert groene energie die voor 20% tot 100% is opgewekt op Nederlandse bodem. Concreet betekent dit dat het energiebedrijf beschikt over garanties van oorsprong, afkomstig van duurzame productielocaties in Nederland. In Nederland is het aanbod aan duurzame energie lager dan de vraag. Daarom koopt de energieleverancier ook duurzame garanties van oorsprong uit het buitenland.

Contactgegevens Sepa green

Voor vragen kun je per mail of telefonisch contact opnemen met de energieleverancier:

  • E-mail: info@sepagreen.nl
  • Klantenservice: +31 (0)88 0124800 (Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00)

Wat te doen bij verhuizing?

Als je gaat verhuizen dan verhuist het energiecontract met je mee. Zorg ervoor dat je de wijziging minimaal tien dagen voor de verhuizing doorgeeft aan de energieleverancier.

Opzeggen Sepa green

Als je wilt overstappen naar een andere energieleverancier dan hoef je het energiecontract niet zelf op te zeggen. Via Overstappen.nl kun je eenvoudig energieleveranciers vergelijken en de leverancier kiezen die het beste bij je past. Wil je zelf je energiecontract opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier. Houd er rekening mee dat je bij het vroegtijdig beëindigen van het energiecontract mogelijk een opzegboete moet betalen.