The Bill Doctor

Energieleverancier The Bill Doctor

Contactgegevens
030-3031714
info@thebilldoctor.nl
https://www.thebilldoctor.nl/
Vergelijk energieleveranciers

The Bill Doctor is een energiecollectief voor organisaties. Het is voor elke Nederlandse organisatie mogelijk om lid te worden van het energiecollectief. Het bedrijf is een onafhankelijk energiecollectief, het ontvangt alleen geld van de deelnemer en niet van de leverancier.

Over The Bill Doctor

Het energiecollectief is in mei 2009 opgericht met als doel om doorlopende besparingen te realiseren op de ‘kostenzijde’ van de energienota. VvE Energie, MKB Energie Beheer, Geef Scholen Energie en Homestroom zijn allemaal onderdeel van het energiecollectief.

Welkomstkorting en (actie)tarieven The Bill Doctor

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Hoe duurzaam is The Bill Doctor?

Wil je graag groene energie? Het energiecollectief houdt rekening met je persoonlijke voorkeuren. Je kunt je voorkeuren daarom altijd doorgeven aan het energiebedrijf. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van het energiecollectief.

Contactgegevens The Bill Doctor

Voor vragen kun je telefonisch of via het online formulier contact opnemen met de energieleverancier:

  • Klantenservice: 030-3031714 (Bereikbaar van ma t/m vr 9:00-18:00)
  • E-mail: info@thebilldoctor.nl

Wat te doen bij verhuizing?

Staat er een verhuizing op de planning? Het is dan verstandig om te kijken of het energiecontract nog wel bij je past. Het is mogelijk om het energiecontract vroegtijdig te beëindigen als je het niet mee wilt nemen naar je nieuwe adres. Stuur in dat geval een e-mail naar het energiecollectief.

Opzeggen The Bill Doctor

Wil je jouw energiecontract voortijdig opzeggen? Houd er dan rekening mee dat er vaak een opzegboete in rekening wordt gebracht. Als je een contract voor onbepaalde tijd hebt dan kun je je contract altijd opzeggen, mits je rekening houdt met een opzegtermijn van één maand. Stap je over naar een andere energieleverancier? Je nieuwe energieleverancier regelt dan de overstap. Als je nog twijfelt over welke energieleverancier je moet kiezen dan kun je via onze vergelijker er eenvoudig achter komen welke energieleverancier het beste bij je past.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.