VanHelder

Energieleverancier VanHelder

Contactgegevens
020-2050485
vraag@vanhelder.nl
https://vanhelder.nl/
Vergelijk energieleveranciers

VanHelder is een Nederlandse en zakelijke energieleverancier met een eigen leveranciersvergunning. Dit houdt in dat het bedrijf de energie rechtstreeks inkoopt en levert, zonder tussenkomst van andere partijen. Het energiebedrijf biedt energieproducten aan voor alle klein- en grootverbruikers binnen de zakelijke energiemarkt.

Over VanHelder

Het team van VanHelder bestaat uit jonge ambitieuze energieprofessionals, die beschikken over alle kennis binnen de energiemarkt. Het energiebedrijf begrijpt dat ondernemers overdag vaak geen tijd hebben en is daarom altijd bereikbaar. De energieleverancier levert energie aan zowel grootverbruikers, kleinverbruikers, MKB, VvE en ZZP.

Welkomstkorting en (actie)tarieven VanHelder

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Hoe duurzaam is VanHelder?

De energieleverancier levert zowel groene-, vergroende- als grijze elektriciteit. Je kunt bij de zakelijke energieleverancier zelf de herkomst van je energie kiezen. De energieleverancier heeft een webshop waarin het GVO’s (ook wel groencertificaten genoemd) aanbiedt. Je hoeft geen klant te zijn om een groencertificaat te kopen bij de energieleverancier.

Contactgegevens VanHelder

Voor vragen kun je telefonisch of via het online formulier contact opnemen met de energieleverancier:

  • Klantenservice: 020-2050485

Wat te doen bij verhuizing?

Ben je van plan om te verhuizen? Het is dan verstandig om te kijken of het energiecontract nog bij je past. Je kunt eventuele wijzigingen doorgeven aan VanHelder door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van de zakelijke energieleverancier.

Opzeggen VanHelder

Wil je het energiecontract bij VanHelder opzeggen? Houd dan rekening met de opzegtermijn. Voor grootverbruik energiecontracten met een vaste looptijd geldt er over het algemeen een opzegtermijn van 3 maanden. Je kunt je energiecontract opzeggen door contact op te nemen met de energieleverancier.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.