Tele2 sim only abonnementen | Aanbiedingen 2023

Tele2 Sim Only

Tele2 Sim only vergelijken

Tele2 gaat verder onder een nieuwe naam: Odido. Dit betekent dat als je een sim only abonnement bij Tele2 wilt afsluiten, je nu doorverwezen wordt naar Odido. Op onze Odido pagina lees je alles over wat dit voor jou betekent en wat het nieuwe Odido sim only aanbod is. Je kunt ook in de vergelijker hieronder alle sim only abonnementen van Odido bekijken. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Tele2

Tele2 is een Zweeds telecomaanbieder, opgericht in 1993. Al enige tijd biedt het Zweedse bedrijf haar diensten en producten aan in verschillende Europese landen. In Nederland is Tele2 gefuseerd met T-mobile.
Tele2 logo

Tele2 sim only abonnement

Tele2 maakt gebruik van het snelle T-Mobile netwerk. Dit maakt het voor Tele2 mogelijk goedkope abonnementen aan te bieden.

Voordelen van Tele2 sim only

Gratis dataplafond

Als klant van Tele2 kan je zelf een dataplafond instellen, waardoor je nooit meer buiten je bundel gaat. Dit is bijvoorbeeld een goede oplossing voor ouders met kinderen.

Tele2 onbeperkt bellen

Je kunt bij alle abonnementen van Tele2 kiezen voor onbeperkt bellen. Is dit iets wat bij jou past? Selecteer dan onbeperkt bellen bovenaan links in het menu. Wil je ook onbeperkt internet? Dan is onbeperkt bellen altijd inbegrepen.

Betrouwbaar T-Mobile netwerk

Tele2 maakt gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk, waardoor je overal in Nederland goede dekking hebt. Het netwerk van T-mobile is regelmatig uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk.

Gratis 5G als je een geschikt toestel hebt

Is je toestel geschikt voor 5G? Goed nieuws, want 5G is gratis bij Tele2.

Tele2 sim only aanbieding

Regelmatig zijn er bij Tele2 de “Dit Wil Ik weken”. Je krijgt dan meestal meer GB’s voor de prijs van lagere bundel en betaal je vaak geen aansluitkosten. Alle actuele Tele2 sim only aanbiedingen en acties vind je in de vergelijker.

Goedkoopste sim only van Tele2

Het voordeligste abonnement van Tele2 kost € 9,50 per maand. Daarvoor krijg je 1GB (5G) data en 200 belminuten of sms’jes. Het abonnement heeft een looptijd van 2 jaar.

Nummerbehoud

Je kan bij Tele2 kiezen voor nummerbehoud, hieraan zijn geen kosten verbonden. Je oude nummer wordt automatisch opgezegd. Je nieuwe abonnement gaat in op de dag dat je oude abonnement afloopt. Houd wel altijd rekening met de maand opzegtermijn als je overstapt.

Veelgestelde vragen

    Wat is sim only Tele2?

    Wat kost een sim only abonnement van Tele2?

    De sim only abonnementen van Tele2 beginnen bij een maandelijkse prijs van €9.50 en kunnen oplopen tot €25.00.

    Hoe vind ik een sim only abonnement passend bij mijn situatie?

    In onze vergelijker vul je zelf simpel je voorkeuren voor datagebruik en belminuten in. Hierdoor vind je ook altijd de beste prijs voor een bij jouw passende bundel.