Tele2 Sim Only

Tele2 Sim only vergelijken

Wil je een Tele2 Sim Only abonnement maar weet je niet welke aanbieder de beste prijs biedt? Op deze pagina kan je sim only-abonnementen van Tele2 met elkaar vergelijken en zo de beste deal kiezen voor jou.

Tele2 Sim Only

Tele2 is een telecom aanbieder; naast Sim Only en mobiele abonnementen, bieden zij ook internet, bellen & tv aan.

Sinds januari 2019 is Tele2 gefuseerd met T-mobile.

Tele2 Sim Only

Welk netwerk gebruikt Tele2?

Tele2 maakt gebruik van het snelle T-Mobile netwerk. Tele2 heeft het netwerk niet zelf in beheer, maar maakt gebruik van de netwerkprovider T-Mobile. Hierdoor kan Tele2 goedkopere pakketten aanbieden en zal Tele2 wat voordeliger zijn dan T-Mobile zelf.

Goed om te weten: Het T-Mobile netwerk is vorig jaar als snelste uit de speedtest gekomen. Lees hier meer over de beste netwerkproviders.

Wanneer is Tele2 een goede keus voor jou?

Er zijn verschillende situaties waarin Tele2 een goede keuze voor jou kan zijn:

Keuzevrijheid

Gebruik je veel data? Tele2 biedt veel keuzevrijheid in de Sim Only abonnementen die ze aanbieden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een abonnement met weinig data maar veel belminuten of andersom.

Bundel in het buitenland

Ga je wel eens op vakantie in Europa en wil je dan ook kunnen internetten en bellen? De Tele2 Sim Only abonnementen zijn ook geldig in het buitenland.  Alleen voor het bellen vanuit Nederland naar het buitenland gelden toeslagen.

Kids Sim Only

Ben je opzoek naar een Sim Only abonnement voor je kind? Tele2 heeft een speciaal Sim Only abonnement voor kinderen. Hier zit 1GB data in en onbeperkt bellen naar 3 telefoonnummers in Nederland, voor slechts € 7,- per maand.

Welke Sim Only abonnementen biedt Tele2 aan?

Je kan bij Tele2 kiezen uit de volgende pakketten:

Data

Bel/SMS-bundel

Contractduur

Tele2 sim only verlengen

Wil je jouw Tele2 Sim Only verlengen? Dan kan eenvoudig en snel via deze link.

Goed om te weten: het loont enorm om altijd verschillende Sim Only abonnementen te vergelijken. Het is vaak goedkoper om over te stappen, omdat de providers hoge kortingen bieden om nieuwe klanten te werven.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.