Odido internet en tv | Overstappen.nl

Odido internet en tv

Contactgegevens
0800 - 00992
service@odido.nl
www.odido.nl
Vergelijk alles in 1 pakketten

Met ruim 8 miljoen klanten is Odido één van de grootste aanbieders van glasvezel en mobiele telecommunicatie. Met klantvoordeel en limited aanbiedingen biedt de provider zowel particulieren als zakelijke klanten toegang tot hun diensten en producten. Het aanbod van Odido bestaat uit mobiel internet, zakelijke oplossingen, kabelvrije televisie en vaste telefonie.

Bekijk alle Odido pakketten:

Over Odido

Sinds 2020 gebruikt Tele2 na een fusie het netwerk van T-mobile en vanaf 2023 is T-mobile verder gegaan onder de naam Odido. Odido is hierdoor een nieuwe, maar deels toch bekende provider op het gebied van Sim Only, Mobiel, Glasvezel, internet en tv. Heb je voorheen een internet en tv abonnement afgesloten bij T-Mobile of Tele2? Dan verandert er niks voor jou, behalve de naam op je factuur en als provider. Wil je een nieuw internet en tv abonnement afsluiten of verlengen? Dan gaat dit nu via Odido. Ontdek hier het nieuwe aanbod van Odido.

Glasvezel van Odido

Bij het afsluiten van een internetabonnement kun je kiezen uit drie verschillende verbindingen: glasvezel, kabel of DSL. Odido wil op zoveel mogelijk adressen glasvezel aanbieden. Daarom werken zij samen met partners en met Open Dutch Fiber voor het aanleggen van het glasvezelnetwerk. Met de glasvezelcheck op Odido kun je zien of er op jouw adres al glasvezel beschikbaar is.

Producten Odido

De provider biedt de volgende pakketten aan:

 • Internet
 • Internet + tv
 • Internet + tv + vast bellen

Internet van Odido

Met een internetpakket van Odido kan je tussen de 100 Mbit/s tot 1 Gbit/s downloaden en uploaden. Daarnaast ontvang je een gratis wifi-modem en een UTP Kabel. Aan de hand van je adres kun je kiezen tussen standaard- of glasvezel internet.

TV van Odido

Met interactieve tv ontvang je 64 zenders, waarvan 59 in HD. Je kunt gratis kijken naar sportzender ESPN, tot 7 dagen programma’s terugkijken en overal tv kijken via de Odido TV-App. Heb je een Smart-TV, Apple-TV of mediaplayer? Dan kan je kijken zonder TV-box, kabels of extra afstandsbediening. Als jouw huidige apparaat niet compatibel is met de Odido TV-app, kun je bij je Odido internet + tv abonnement ook een TV-box aanschaffen.

Alles in 1 van Odido

Als je kiest voor een alles-in-1-pakket, ontvang je een gratis wifi-modem. Daarnaast krijg je ook wifi-service, waarmee je tot 1 GBit/s kunt downloaden en uploaden. Met de Odido TV-app kun je overal tv-kijken en gemiste programma’s terugzien. Voor telefonie geldt een vast, laag tarief en kun je voicemailberichten als geluidsbestand doorsturen naar je e-mailadres.

Klantvoordeel op 1 adres

Bij Odido ontvang je klantvoordeel met minimaal twee of meerdere abonnementen op één adres. Je kunt alle abonnementen van Odido, zoals sim only, internet en tv met elkaar combineren. Heb je een sim only van Ben? Dan kan je dit combineren met internet van Odido. Ben zit namelijk met Odido samen onder 1 dak. De voordelen die je kunt ontvangen zijn:

 • € 2,50 korting en tot 5 GB extra data per maand op mobiele abonnementen;
 • Tot € 7,50 korting per maand op Unlimited abonnementen;
 • € 5,- korting per maand op internet voor thuis.

Odido zakelijk

Ondernemers kunnen verschillende pakketten afnemen bij Odido. De aanbieder biedt de volgende mogelijkheden voor internet, bellen en extra diensten:

Internet:

 • Snelheid tot 1 Gbit/s
 • Gelijke upload- en downloadsnelheid
 • Vast IP-adres

Bellen:

 • Vast en Mobiel Integratie: hiermee verplaats je je telefooncentrale naar de cloud.

Extra diensten:

 • Internet back-up
 • Wifi Plus voor Ondernemers
 • PIN Veilig

Odido vergelijken en afsluiten

Is Odido voor jou de beste internetaanbieder? Kijk of je huidige provider nog steeds de beste keuze is. Aanbieders concurreren met elkaar om de gunst van de klant. Zo bieden sommige providers extra diensten aan of kan je profiteren van scherpe kortingen. Internetaanbieders vergelijken is gratis en in een paar seconden geregeld. Doe dus nu de check en controleer of de aanbieder voor jou de beste deal heeft.

Wil je een internetabonnement afsluiten? Dit kan je eenvoudig doen via de vergelijker. Vergeet niet je oude abonnement op te zeggen. De provider heeft eventueel een overstapservice, wat inhoudt dat je -mocht je dit willen- niet zelf je oude abonnement op hoeft te zeggen.