ABN AMRO reisverzekering

Contactgegevens
0900 - 00 24
www.abnamro.nl

Waarom een reisverzekering van ABN AMRO?

ABN AMRO staat je 24/7 bij met hulp van de eigen alarmcentrale. Hierdoor weet je zeker dat je met een reisverzekering van ABN AMRO hulp op maat ontvangt, wat er ook gebeurt tijdens je reis.

De voordelen van ABN AMRO

pluspuntSnelle schade afhandeling
pluspuntPakketkorting mogelijk
pluspunt24/7 Hulpdienst ABN AMRO

Over ABN AMRO

ABN AMRO is een bekende bank in Nederland, maar biedt ook diverse verzekeringen aan. Het productenaanbod van ABN AMRO bestaat uit een auto-, woon- en reisverzekering.

Dekkingsoverzicht van een ABN AMRO reisverzekering

ABN AMRO hanteert één basisdekking van een doorlopende reisverzekering die aangevuld kan worden met extra dekkingen. Hieronder het dekkingsoverzicht:

Dekking Basis
Hulp van de alarmcentrale Ja
Bagage Ja
Ongevallen Ja
Medische kosten Aanvullend
Annulering Aanvullend
Wintersport- en bijzondere sporten Aanvullend
Pech op reis Aanvullend
Zakenreis Aanvullend

Aanvullende dekkingen

De reisverzekering van ABN AMRO kan aangevuld worden met de volgende dekkingen:

Annulering

Een annuleringsverzekering dekt de kosten van annulering bij een geldige reden hebt. Dit kan vlak voor de reis zijn, maar ook tijdens de reis. Je kan zelf verzekeren voor € 1.500 of € 3.000 per persoon. De volgende situaties zijn geldige annuleringsredenen:

  • Ziekte, ongeval of overlijden van jezelf of een familielid, huisgenoot of reisgenoot
  • Schade aan je woning in Nederland
  • Schade aan je vervoermiddel, dat niet binnen 2 dagen te repareren valt

Lees alle annuleringsredenen in de polisvoorwaarden.

Geneeskundige kosten

Deze aanvullende dekking vergoed bijkomende medische kosten in het buitenland. Dit is dus een aanvulling op je zorgverzekering.

Verlenging

De basisdekking heeft een maximale reisduur van 90 dagen. Dit kan via de aanvullende verzekering uitgerekt worden naar 365 dagen.

Wintersport

Met een wintersportdekking is je wintersportuitrusting goed verzekerd. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor niet genoten dagen en activiteiten als je een ongeluk krijgt.

Zakenreis

Als de reis de strekking heeft om een zakenrelatie op te zoeken, naar een congres te gaan of naar een beurs. Deze aanvullende dekking vergoed de schade tijdens deze reis.

Pechhulp (Europa)

Wanneer je motorrijtuig kapot gaat in Europa ontvang je de kosten van vervangend vervoer, reparatie langs de weg en sleepkosten vergoed.

Europa- of werelddekking

Bij de reisverzekering van ABN AMRO heb je de keuze tussen een dekking voor alleen Europa of de gehele wereld. De Europadekking geldt in Europa, waaronder Rusland tot aan de oostgrens van de Oeral. Landen rondom de Middellandse Zee: Algerije, Egypte, Israël, Libanon, Libië, Marokko, Syrië, Tunesië en Turkije. Ten slotte ook de Spaanse eilanden (Balearen, Canarische Eilanden) en de Portugese eilanden (Madeira/Porto Santo, Azoren).

Kosten ABN AMRO reisverzekering

De kosten van een ABN AMRO reisverzekering zijn afhankelijk van de reisduur, wie je wilt verzekeren, de nodige dekking, leeftijd en de bestemming van je reis. Gebaseerd op een reisduur van 2 maanden, leeftijd van 30 jaar, woonachtig in Amsterdam en zonder meeverzekerde gezinsleden, kost een doorlopende reisverzekering met een basisdekking van ABN AMRO € 3,13 per maand en dus € 37,56 per jaar.

Voor een nauwkeurige berekening kun je gebruikmaken van onze reisvergelijker. Zo kun je snel en gemakkelijk de premie van een ABN AMRO reisverzekering berekenen die aansluit op jouw situatie en wensen.


Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlABN AMRO
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Wat is de maximale reisduur van de ABN AMRO reisverzekering?

Je kan met een (doorlopende) reisverzekering van ABN AMRO maximaal 12 maanden op reis.

Let wel op: De maximale reisduur is het aantal achtereenvolgende dagen dat je weg mag zijn bij doorgaans het duurste pakket of bij een pakket met een aanvullende dekking die de reisduur verlengt. Het kan dus per pakket verschillen.

Declareren bij ABN AMRO

Schade melden kan via de website van ABN AMRO of via telefonisch contact.

Een reisverzekering van ABN AMRO opzeggen

Na het eerste verzekeringsjaar kan dit op dagelijkse basis. Het proces van opzeggen gaat via de website.

Reisverzekering van ABN AMRO afsluiten

Wil je weten of ABN AMRO de juiste reisverzekeraar voor je is? Vul dan onze vergelijker in en bekijk het afgestemde aanbod.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.