Centraal Beheer reisverzekering | Overstappen.nl

Centraal Beheer reisverzekering

Contactgegevens
(055) 579 8000
www.centraalbeheer.nl

Waarom een reisverzekering van Centraal beheer?

Met de reisverzekering van Centraal Beheer zit je nergens aan vast. Je kan namelijk dagelijks je reisverzekering opzeggen. Daarnaast heb je een uitgebreide basisdekking voor een voordelige prijs. Ideaal als je niet een te dure reisverzekering wilt!

De voordelen van Centraal Beheer

pluspuntDagelijks opzegbaar
pluspuntStandaard dekking voor bagage dat te laat aankomt of zoek raakt
pluspuntStuderen, vrijwilligerswerk en stage in basisdekking

Over Centraal Beheer

Centraal Beheer vindt zijn oorsprong in 1908 in Amsterdam. Het is een bekende partij in de Nederlandse verzekeringsmarkt. In het aanbod van Centraal Beheer vallen ook reisverzekeringen.

Dekkingsoverzicht van een Centraal beheer reisverzekering

Centraal Beheer biedt voor de doorlopende reisverzekering een basisdekking aan die je kan uitbreiden met aanvullende dekkingen:

DekkingBasis
Hulp van de alarmcentrale + zoek raken bagageJa
Terugkeer bij ziekte, ongeval of overlijden van een dierbareJa
Studeren, vrijwilligerswerk en stageJa
Medische kostenAanvullend
BagageAanvullend
Bijzondere sportenAanvullend
Pech op reisAanvullend
OngevallenAanvullend
AnnuleringAanvullend
Zakenreis en verlenging reisduurAanvullend
Vervangend vervoerAanvullend

Aanvullende dekkingen

De reisverzekering van Centraal Beheer kan worden aangevuld met de volgende dekkingen:

Medische kosten

De aanvullende medische kosten dekking verzekerd spoedeisende en onverwachte medische behandelingen in het buitenland. Dit zijn de kosten boven het Nederlandse tarief.

Bijzondere sporten

Hiermee verzeker je duiken, wintersport en off- piste skiën met een begeleider. Dit geldt dus niet voor extreme wintersporten!

Annulering

Een annuleringsverzekering dekt bij vroegtijdig annuleren of tijdens de reis. Wel moet het een geldige reden zijn, bijvoorbeeld bij ziekte, ongeval of het overlijden van een dierbare. Bij een ontslag of een nieuwe baan mag je ook kosteloos annuleren.

Lees de polisvoorwaarden voor alle geldige annuleringsredenen.

Pech op reis

Bij pech aan je motorrijtuig in het buitenland krijg je de wegsleepkosten vergoed. Vervangend vervoer en het vervoer van je motorrijtuig naar huis is verzekerd.

Ongevallen

Bij een ongevallendekking krijg je een vergoeding als je blijvend letsel oploopt of komt te overlijden. Wanneer je invalide raakt, ontvang je een percentage van het vastgestelde bedrag. Het bedrag dat je mogelijk uitgekeerd krijgt, vind je terug op het polisblad.

Zakenreis en verlenging reisduur

Als je van plan bent om een congres of beurs te bezoeken in het buitenland. Vrijwilligerswerk, stage en studie in het buitenland zijn standaard verzekerd.

Je kan de reisduur van 60 dagen verlengen naar 180 of 365 dagen.

Vervangend vervoer

Je ontvangt vervangend vervoer als je motorrijtuig stuk raakt en niet binnen 2 dagen kan worden gemaakt. Dit geldt alleen voor je eigen motorrijtuig (niet huurauto), de toercaravan, de
vouwwagen of de aanhanger die je meeneemt uit Nederland.

Europa- of werelddekking

Bij een reisverzekering van Centraal Beheer heb je de keuze uit een Europadekking of werelddekking. Voor Bagage en Annulering geldt een standaard Wereldwijde dekking. Voor Pechhulp op reis en Vervangend vervoer op reis bent u verzekerd in alle landen op de groene kaart.

De Europadekking geldt in Europa tot aan de Oeral en Kaukasusgebergte.
Verder ook in de Azoren, Canarische Eilanden en Madeira. Buiten Europa geldt de Europadekking in Algerije, Egypte, Israël, Libanon, Libië, Marokko, Syrië, Tunesië, Turkije.

Kosten Centraal Beheer reisverzekering

De kosten van een Centraal Beheer reisverzekering worden bepaald aan de hand van je reisduur, gezinssamenstelling, gekozen dekkingen en bestemming. De kosten kunnen dus per persoonlijke situatie verschillend zijn. Gebaseerd op een reisduur van 2 maanden, Europadekking en zonder meeverzekerde gezinsleden, kost een doorlopende reisverzekering met een basisdekking van Centraal Beheer € 1,74 per maand en dus € 20,88 per jaar.

Voor een nauwkeurige berekening kun je gebruikmaken van onze reisvergelijker. Zo kun je snel en gemakkelijk de premie van een Centraal Beheer reisverzekering berekenen die aansluit op jouw situatie en wensen.


Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlCentraal Beheer
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Wat is de maximale reisduur van Centraal Beheer?

Je kan met een doorlopende reisverzekering van Centraal Beheer maximaal 12 maanden op reis.

Let wel op: De maximale reisduur is het aantal achtereenvolgende dagen dat je weg mag zijn bij doorgaans het duurste pakket of bij een pakket met een aanvullende dekking die de reisduur verlengt. Het kan dus per pakket verschillen.

Declareren bij Centraal Beheer

Declareren bij Centraal Beheer kan via telefonisch contact, de website of de app.

Een reisverzekering van Centraal Beheer opzeggen

Je kan de reisverzekering dagelijks opzeggen. Het opzeggen van je doorlopende reisverzekering kan via de website, Centraal Beheer app of telefonisch.

Reisverzekering van Centraal Beheer afsluiten

Wil je weten of Centraal Beheer de juiste reisverzekeraar voor je is? Vul dan onze vergelijker in en bekijk het afgestemde aanbod.