Bewuzt zorgverzekering | Alle info + zorgpremie 2024

Bewuzt zorgverzekering 2024

Contactgegevens
088-1310139
www.bewuzt.nl

Snel navigeren naar

Over Bewuzt

Online zorgverzekering Bewuzt is onderdeel van de Coöperatie VGZ.
Verzekerden van Bewuzt betalen een aantrekkelijke premie en declareren eenvoudig online. Daarnaast profiteer je als verzekerde van Bewuzt van de zekerheid en kennis van de grote zorgverzekeraar VGZ.

Bewuzt zorgpremie 2024

De zorgpremie van Bewuzt is in 2024 voor de naturapolis € 138,95. Dit is een stijging ten opzichte van 2023, toen was de premie voor de naturapolis € 127,45.

JaarNatura
2024€ 138,95
2023€ 127,45
2022€ 114,90

Basisverzekering Bewuzt

Iedereen moet vanaf zijn/haar 18e verjaardag een eigen basisverzekering hebben. Bewuzt heeft één basisverzekering voor iedereen. Dit is een naturapolis wat betekent dat de rekening van gecontracteerde zorgaanbieders rechtstreeks naar Bewuzt gaat en deze voor 100% wordt vergoed. Als je naar een zorgaanbieder gaat zonder contract betaal je zelf de rekening. De kosten kan je later declareren, maar je krijgt tot maximaal 60% van de kosten vergoed.

Aanvullende verzekeringen Bewuzt

Bij Bewuzt kun je zelf je aanvullende verzekering samenstellen. Ze bieden drie verschillende pakketten aan; bewuzt actief, bewuzt fit en bewuzt gezond. Hierbij mag je zelf mag kiezen welke voor jou van toepassing is.

Opzeggen Bewuzt zorgverzekering

Wanneer je jouw zorgverzekering bij Bewuzt wil opzeggen, moet je dit voor 31 december doen. Dit kan alleen telefonisch. Als je wilt overstappen van zorgverzekering moet je dit ook voor 31 december doen. Via onze overstapservice kan je makkelijk overstappen. Je nieuwe verzekeraar zegt voor jou je huidige verzekering op.

Bewuzt zorgverzekering vergelijken

Wil je een zorgverzekering bij Bewuzt afsluiten? Vul dan je gegevens in onze vergelijker in en krijg direct een overzicht met de beste keuzes van zorgverzekeraars. Hier kan je meteen zien of Bewuzt voor jou of de beste optie is. Overstappen regelt de overstap voor jou.

Zorgverzekering vergelijken 2024