DSW zorgverzekering

Contactgegevens
Vergelijk zorgverzekeringen

DSW is naast zorgverzekeraar ook aanbieder van onder andere woonverzekeringen, reis-, uitvaart- en aansprakelijkheidsverzekeringen. DSW Zorgverzekeraar is een middelgrote zorgverzekeraar met ruim 450.000 verzekerden. Als kleine organisatie staat zorgverzekeraar DSW dichtbij haar verzekerden en de zorg.

Prijssetter

DSW maakt traditiegetrouw als eerste zorgverzekeraar de zorgpremie voor het jaar erop bekend, zo rond eind september. Hiermee is DSW een prijssetter. Voor 2020 stijgt de premie met 6 euro per maand. De premiehoogte kan elk jaar stijgen of dalen. 

Vergelijk zorgverzekeraar DSW

Overstappen.nl vergelijkt de volgende zorgverzekeringen van DSW:

  • DSW basisverzekering (restitutie)
  • DSW aanvullende verzekeringen (Compact, Standaard, Top, Student-alleen voor studenten met recht op studiefinanciering)

Restitutieverzekering

De zorgverzekering van DSW is een restitutieverzekering. Dat wil zeggen dat je recht hebt op vergoeding van de kosten van zorg en vrij bent in de keuze van zorgverlener.

DSW zorgverzekeringen vergelijken met andere zorgverzekeraars

Vergelijk je huidige zorgverzekering op prijs en dekking met het aanbod van andere zorgverzekeraars. Vul je gegevens en voorkeuren in en zie meteen hoeveel je kunt besparen. Kies de voordeligste zorgverzekering voor je situatie en Overstappen.nl regelt een zorgeloze overstap naar de nieuwe zorgverzekeraar.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.