Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Zorgverzekeraars

DSW zorgverzekering

DSW is naast zorgverzekeraar ook aanbieder van onder andere woonverzekeringen, reis-, uitvaart- en aansprakelijkheidsverzekeringen. DSW Zorgverzekeraar is een middelgrote zorgverzekeraar met ruim 450.000 verzekerden. Als kleine organisatie staat zorgverzekeraar DSW dichtbij haar verzekerden en de zorg.

Prijssetter

DSW maakt traditiegetrouw als eerste zorgverzekeraar de zorgpremie voor het jaar erop bekend, zo rond eind september. Hiermee is DSW een prijssetter. Voor 2015 laat DSW de zorgpremie gelijk. De zorgverzekeraar vindt een premieverhoging niet nodig, omdat zorgverzekeraars veel reserves hebben. DSW heeft in 2013 en 2014 de zorgpremie tussentijds naar beneden bijgesteld, omdat de zorgkosten lager uitvielen dan geraamd.

Vergelijk zorgverzekeraar DSW

Overstappen.nl vergelijkt de volgende zorgverzekeringen van DSW:

  • DSW basisverzekering (restitutie)
  • DSW aanvullende verzekeringen (Compact, Standaard, Top, Student-alleen voor studenten met recht op studiefinanciering)
Zorgverzekering vergelijken

Restitutieverzekering

De zorgverzekering van DSW is een restitutieverzekering. Dat wil zeggen dat je recht hebt op vergoeding van de kosten van zorg en vrij bent in de keuze van zorgverlener.

DSW zorgverzekeringen vergelijken met andere zorgverzekeraars

Vergelijk je huidige zorgverzekering op prijs en dekking met het aanbod van andere zorgverzekeraars. Vul je gegevens en voorkeuren in en zie meteen hoeveel je kunt besparen. Kies de voordeligste zorgverzekering voor je situatie en Overstappen.nl regelt een zorgeloze overstap naar de nieuwe zorgverzekeraar.

« Terug naar zorgverzekeraars