Interpolis zorgverzekering 2024

Contactgegevens
013-4622025
www.interpolis.nl
Vergelijk zorgverzekeringen

Snel navigeren naar

Over Interpolis

Interpolis is in 1969 ontstaan uit verschillende fusies. Daarna kent de organisatie een rijke geschiedenis aan overnames en fusies. Uiteindelijk is Interpolis sinds 2005 onderdeel van het Achmea-concern. Onder dit concern vallen ook de labels Zilveren Kruis, ProLife, Avéro, OZF, De Friesland en FBTO.

Interpolis zorgpremie 2024

De premie voor 2024 is nog niet bekend. Zodra deze bij ons bekend is, zetten we deze hieronder in de tabel.

JaarBudgetNatura
2024€ n.n.b.€ n.n.b.
2023€ 129,95€ 138,95
2022€ 113,50€ 125,45

Premie berekenen

Basisverzekering Interpolis

In Nederland wordt door de overheid bepaald wat er in het basispakket moet zitten. Voor alle zorgverzekeraars is het basispakket dus hetzelfde.
Interpolis biedt twee natura basispolissen aan; ZorgCompact en ZorgActief. Kies je voor ZorgCompact dan heb je keuze uit één aanvullende zorgverzekering. Kies je voor ZorgActief dan kan heb je meer keuze voor een aanvullende zorgverzekering. Bij beiden pakketen krijg je maximaal 75% van het gemiddelde gecontracteerde tarief van de kosten vergoed, wanneer je naar een zorginstelling gaat waar Interpolis géén contract mee heeft.

Aanvullende verzekeringen Interpolis

Interpolis heeft verschillende aanvullende polissen die alleen af te sluiten zijn als je een basisverzekering bij Interpolis hebt. Daarnaast is het ook afhankelijk van de basisverzekering welke aanvullende zorgverzekering je kan afsluiten.

Bij de ZorgCompact basisverzekering dan kan jij alleen de aanvullende ZorgCompact Plus polis afsluiten.
Bij een ZorgActief basisverzekering heb je keuze uit drie verschillende aanvullende verzekeringen: ZonderMeer, MeerZeker en ZonderZorgen. Naast deze drie polissen heb je ook drie keuzes voor een tandverzekering: GebitActief tot € 250, € 500 en € 1.000 per jaar.

Opzeggen van je Interpolis zorgverzekering

Wanneer je jouw zorgverzekering bij Interpolis wil opzeggen, moet je dit voor 31 december doen. Dit kan online of met een opzegbrief.
Als je wilt overstappen van zorgverzekering moet je dit ook voor 31 december doen. Via onze overstapservice kan je makkelijk overstappen. Je nieuwe verzekeraar zegt dan voor jou je huidige verzekering op.

Interpolis zorgverzekering vergelijken

Wil je de zorgverzekering afsluiten die het beste bij jou past? Dan kun je de zorgverzekeringen van Interpolis vergelijken met die van andere zorgverzekeraars. Je kunt dit doen door je gegevens in te vullen in onze zorgvergelijker. Je krijgt dan direct een overzicht en kunt de zorgverzekering afsluiten die jij wilt

Zorgverzekering vergelijken 2024