inTwente zorgverzekering | Alle info + zorgpremie 2024

inTwente zorgverzekering 2024

Zorgverzekeraar inTwente

Contactgegevens
053-5748348
www.intwente.nl

Snel navigeren naar

Over inTwente

inTwente is een label van DSW wat ze in 2015 hebben opgericht. Het label vindt dat verzekeren van de zorg simpeler en socialer kan. Daarom hebben ze één polis en voor iedereen dezelfde prijs. Daarnaast vinden ze dat er een eerlijkere verdeling moet zijn van de zorgkosten tussen zieke en gezonde mensen. Om dit streven te symboliseren hebben ze, netzoals in 2022, het verplichte eigen risico verlaagt met € 10 euro naar € 375. Maar door de prijsstijgingen in de zorg neemt de zorgpremie van inTwente toe met € 11,50 en wordt vanaf 1 januari 2024 € 149,- per maand.

inTwente zorgpremie 2024

De zorgpremie van inTwente is in 2024 voor de combinatiepolis €149,-. Dit is een stijging van € 11,50 ten opzichte van 2023.

JaarCombinatie
2024€ 149,-
2023€ 137,50
2022€ 127,75

Basisverzekering inTwente

Met de basisverzekering van inTwente krijg je vergoeding van de basiszorg zoals huisartsenzorg, medisch specialistische zorg, spoedeisende hulp, geneesmiddelen en tandartskosten voor kinderen t/m 17 jaar. Iedereen in Nederland is verplicht een basisverzekering af te sluiten. inTwente biedt een basisverzekering in de vorm van een combinatiepolis.

Aanvullende verzekeringen inTwente

inTwente biedt vier aanvullende verzekeringen aan: AV-Compact, de AV-Standaard, de AV-Top en de AV-Student. Je kan zelf kiezen welke van deze verzekeringen aansluiten bij jouw behoeftes. Ze zijn niet met elkaar te combineren.

Opzeggen inTwente zorgverzekering

Je kunt je basisverzekering en/of aanvullende verzekering van inTwente opzeggen tot 31 december. Hoe je dit precies kan doen is niet duidelijk te vinden op de website. Wij raden je aan om inTwente hierover te bellen.
Als je wilt overstappen van zorgverzekering moet je dit ook voor 31 december doen. Via onze overstapservice kan je makkelijk overstappen. Je nieuwe verzekeraar zegt dan voor jou je huidige verzekering op.

inTwente zorgverzekering vergelijken

Wil je graag weten of inTwente zorgverzekering de beste keuze is voor jou? Dan kun je de zorgverzekeringen van InTwente met die van andere zorgverzekeraars. Je kunt dit doen door je gegevens in te vullen in onze zorgvergelijker. Je krijgt dan direct een overzicht en kunt de zorgverzekering afsluiten die jij wilt.

Zorgverzekering vergelijken 2024