OHRA zorgverzekering

Contactgegevens
026-4004868
www.ohra.nl
Vergelijk zorgverzekeringen

Snel navigeren naar

Over OHRA

Zorgverzekeraar OHRA bestaat al meer dan 80 jaar. Particuliere en zakelijke klanten kunnen bij OHRA onder andere zorg-, pensioen-, levens- en schadeverzekeringen afsluiten. De zorgverzekeringen van OHRA zijn onderdeel van CZ groep.

OHRA zorgpremie 2022

De zorgpremie van OHRA is in 2022 voor de nieuwe combinatiepolis € 129,45 dit is een stijging ten opzichte van 2021, toen was de premie voor de toenmalige restitutiepolis € 126,75.

JaarRestitutieCombinatie
2022vervallen€ 129,45
2021€ 126,75n.v.t.

Basisverzekering OHRA

Iedereen moet vanaf zijn/haar 18e verjaardag een eigen basisverzekering hebben. OHRA heeft één basisverzekering voor iedereen. Dit was in 2021 nog een restitutiepolis wat betekent dat je volledige vrije zorgkeuze hebt. Vanaf 2022 biedt OHRA alleen nog een combinatiepolis aan als basisverzekering.
Op onze pagina over de combinatiepolis leggen we precies uit hoe deze in elkaar zit

Aanvullende verzekeringen OHRA

OHRA biedt vier aanvullende zorgverzekeringen aan. Het is niet mogelijk om verschillende aanvullende verzekeringen met elkaar te combineren. De enige uitzondering is natuurlijk een tandartsverzekering. Hieronder hebben we de belangrijkste onderdelen uit elk pakket op een rijtje gezet.

Sterk

 • Spoedeisende medische zorg buitenland
 • Fysiotherapie: 9 behandelingen

Aanvullend

 • Spoedeisende medische zorg buitenland
 • Fysiotherapie: 9 behandelingen
 • Alternatieve zorg: €200

Extra

 • Spoedeisende medische zorg buitenland
 • Fysiotherapie: 9 behandelingen
 • Alternatieve zorg: €350

Uitgebreid

 • Spoedeisende medische zorg buitenland
 • Fysiotherapie: 16 behandelingen
 • Alternatieve zorg: €500

Opzeggen OHRA zorgverzekering

Wanneer je jouw zorgverzekering bij OHRA wil opzeggen, moet je dit voor 31 december doen. Dit kan via Mijn OHRA Zorgverzekering.
Als je wilt overstappen van zorgverzekering moet je dit ook voor 31 december doen. Via onze overstapservice kan je makkelijk overstappen. Je nieuwe verzekeraar zegt dan voor jou je huidige verzekering op.

OHRA zorgverzekering vergelijken

Wil je de zorgverzekering afsluiten die het beste bij jou past? Dan kun je de zorgverzekeringen van OHRA vergelijken met die van andere zorgverzekeraars. Je kunt dit doen door je gegevens in te vullen in onze zorgvergelijker. Je krijgt dan direct een overzicht en kunt de zorgverzekering afsluiten die jij wilt.

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.