PNOzorg zorgverzekering

PNO zorgverzekering

Contactgegevens
030-6396262
www.pnozorg.nl
Vergelijk zorgverzekeringen

Snel navigeren naar

Over PNOzorg

PNOzorg bestaat al 70 jaar en richtte zich oorspronkelijk op zorgverzekeringen voor professionals die werkzaam zijn in de media en creatieve sector. Tegenwoordig kan iedereen een zorgverzekering bij PNOzorg afsluiten. De zorgverzekeraar werkt sinds 2018 volledig samen met ONVZ. Hierdoor hoeft PNOzorg zelf geen producten meer te ontwikkelen of reclame te maken.

PNOzorg zorgpremie 2022

De zorgpremie van PNOzorg is in 2022 voor de combinatiepolis € 134,50 dit is gelijk aan de premie van 2021, toen was de premie voor de combinatiepolis ook € 134,50.

JaarCombinatie
2022€ 134,50
2021€ 134,50

Basisverzekering PNOzorg

Iedereen moet vanaf zijn/haar 18e verjaardag een eigen basisverzekering hebben. PNOzorg biedt één basisverzekering in de vorm van een restitutiepolis. Met een restitutiepolis kun je zelf kiezen naar welke zorgverlener je gaat, zonder bij te hoeven betalen (vrije zorgkeuze). Zorg uit de basisverzekering wordt 100% vergoed. Dit geldt niet voor het eigen risico en voor rekeningen die onredelijk hoger zijn dan gemiddeld. Wanneer je een zorgverlener kiest waarmee geen contract is afgesloten, dan moet je vaak de rekening voorschieten. Deze kun je later bij je zorgverzekeraar declareren.

Aanvullende verzekeringen PNOzorg

PNOzorg biedt verschillende aanvullende verzekeringen aan. Je hebt de keuze uit vijf verschillende aanvullende verzekeringen. Deze verzekeringen hebben dezelfde dekking als de aanvullende verzekeringen van ONVZ. je kan kiezen uit: PNO Start, PNO Plus, PNO Optimaal, PNO Top, PNO OntzorgPlus. Kijk voor de vergoedingen en het complete overzicht op het polisblad en de verzekeringskaart van PNOzorg.

Opzeggen PNOzorg zorgverzekering

Wanneer je jouw zorgverzekering bij PNOzorg wil opzeggen, moet je dit voor 31 december doen. Dit kan je alleen schriftelijk, in de vorm van een ondertekende brief, doen.
Als je wilt overstappen van zorgverzekering moet je dit ook voor 31 december doen. Via onze overstapservice kan je makkelijk overstappen. Je nieuwe verzekeraar zegt dan voor jou je huidige verzekering op.

PNOzorg zorgverzekering vergelijken

Wil je zeker weten of de PNOzorg zorgverzekering het beste voor jou is in 2022? Op Overstappen.nl kan je eenvoudig je zorgverzekering vergelijken. Vergelijk PNOzorg met alle andere zorgverzekeringen en kies de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.