Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Contactgegevens
https://www.zorgenzekerheid.nl/
Vergelijk zorgverzekeringen

Zorg en Zekerheid is de regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor toegankelijke én betaalbare zorg. Het hoofdkantoor van Zorg en Zekerheid staat in Leiden. Overstappen.nl vergelijkt de zorgverzekeringen van Zorg en Zekerheid in de handige vergelijker van zorgverzekeringen.

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid

  • Zorg en Zekerheid
  • Zorg en Zekerheid aanvullende verzekeringen

Zorg en Zekerheid vergelijken

Op Overstappen.nl kun je onder andere Zorg en Zekerheid zorgverzekeringen vergelijken met andere zorgverzekeringen. Hierdoor bespaar je wellicht tot honderden euro’s per jaar op je premie. Vul je persoonlijke gegevens en wensen in en je ziet de zorgverzekeringen die het beste bij je persoonlijke situatie aansluiten. Wil je overstappen? Doe dit dan voor 1 januari. Overstappen.nl zorgt ervoor dat je huidige verzekeringspolis word opgezegd.

Dekking Zorg en Zekerheid zorgverzekering

De Zorg Zeker Polis is de natura basisverzekering van Zorg en Zekerheid. Deze naturapolis kent een lage premie en zorgt ervoor dat je geen kosten hoeft voor te schieten. Als je liever zelf je zorgverlener kiest dan is de Zorg Vrij Polis (restitutieverzekering) ideaal. Beide polissen geven je recht op alle zorg zoals door de overheid is vastgesteld, zoals de huisarts en het ziekenhuis.

Unieke collectieve korting op je zorgverzekering

Overstappen.nl biedt veel zorgverzekeringen aan tegen unieke kortingen, waarvoor iedereen in aanmerking komt. Deze kortingen kunnen oplopen tot 10% op de basisverzekering tot 12% op de aanvullende zorgverzekering.

Vergelijken en overstappen

Overstappen.nl vergelijkt alle Nederlandse zorgverzekeringen waaronder Zorg en Zekerheid. Vul je persoonlijke gegevens in onze zorgvergelijker in en kom erachter hoeveel je op je zorgverzekering kunt besparen. Een overstap wordt vervolgens zo geregeld.