SNS autoverzekering vergelijken - Overstappen.nl

SNS autoverzekering

SNS autoverzekering

Contactgegevens
030 633 30 00
www.snsbank.nl
Vul in en bereken je premie

SNS Bank biedt producten als hypotheken, betaal- en spaarrekeningen, beleggingen, leningen en verzekeringen, zoals de SNS autoverzekering. Ook de zakelijke markt wordt bediend. Autoverzekeraar SNS Bank valt onder het beursgenoteerde SNS REAAL. SNS heeft meer dan 3000 medewerkers en 170 kantoren.

Over SNS

Autoverzekeraar SNS Bank viel voorheen onder SNS REAAL. Sinds 30 september 2015 is SNS Bank in bezit van de Nederlandse staat. De oorsprong van SNS ligt in 1817. Toen werd de eerste Nederlandse spaarbank opgericht. In 1987 gingen 2 banken samenwerken en sinds dat moment vormen ze de Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken: SNS. Ook ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en ZwitserlevenBank zijn onderdeel van SNS Bank N.V.

autoverzekering SNS

Basisdekking van een SNS autoverzekering

​​ ​​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​​ ​​ ​ ​​ ​ ​​ ​​ ​
WAWA+
(Beperkt Casco)
All risk
Diefstal of total loss minpunt pluspunt pluspunt
Reparatiekosten minpunt pluspunt pluspunt
Schade door brand en natuur minpunt pluspunt pluspunt
Ruitschade minpunt pluspunt pluspunt
Inbraak minpunt pluspunt pluspunt
Schade aan eigen auto minpunt minpunt pluspunt
Schade aan andere auto’s pluspunt pluspunt pluspunt

Aanvullende dekkingen van SNS

  • Verkeersrechtsbijstand
  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • Nieuwwaarderegeling

Bonus/malus bij SNS

Wil je meer informatie over de bonus-malus-ladder en hoe deze werkt? Lees dan de uitgebreide handleiding over de bonus-malus-ladder.

Tweede autoverzekering van SNS Bank

Een tweede auto op het oog of al in het bezit van meerdere auto’s? Hoeveel auto’s je ook in bezit hebt, je moet deze verzekeren. Dit kan een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Om kosten te besparen kun je profiteren van de tweede autoregeling (ook bekend als de tweede gezinsautoregeling). Wanneer je gebruikmaakt van de tweede autoregeling is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om de no-claimkorting van je eerste auto toe te passen op de premie van je tweede autoverzekering. De tweede auto kan van jou zijn of van je partner. Let er wel op dat je voor de tweede auto opnieuw schadevrije jaren moet opbouwen.

Goed om te weten: Als je een schadeclaim indient, heeft dit geen invloed op de korting of de opgebouwde schadevrije jaren van de andere auto(s). Om in aanmerking te komen voor de tweede autoregeling, dien je al je auto’s bij dezelfde verzekeraar te verzekeren. Je komt niet in aanmerking als je negatieve schadevrije jaren hebt.

Voorwaarden SNS Bank

Wil je meer weten over de tweede autoregeling van SNS Bank? Hieronder hebben we de specifieke voorwaarden voor je op een rijtje gezet. Voor meer algemene informatie over het verzekeren van een tweede auto kun je onze tweede autoregeling pagina bezoeken.

Autoverzekering SNS vergelijken

Wil je weten of SNS Bank de goedkoopste autoverzekering heeft? Je komt er eenvoudig achter met onze autoverzekering-vergelijker. Vul de gewenste dekking, schadevrije jaren en postcode in en je krijgt een overzicht met alle beschikbare voordelige autoverzekeringen. De autoverzekering van je keuze sluit je eenvoudig online af.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlSNS
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Autoverzekering van SNS afsluiten

Door grote prijsverschillen tussen autoverzekeraars kun je veel besparen op je jaarlijkse premie. Je besparing kan door het overstappen van autoverzekering wel oplopen tot € 265. Een goedkope autoverzekering met een goede dekking bestaat. Controleer daarom regelmatig of je huidige autoverzekering nog steeds de beste keuze is. Autoverzekering vergelijken is de moeite waard.

autoverzekering SNS

Schade melden bij SNS

Je kunt je schade direct online melden bij SNS op deze pagina. Heb je een schadeformulier ingevuld? Dan kan je deze per mail schade.vkn@nn.nl of per post opsturen naar Volmachtkantoor Nederland, Afdeling Schadebehandeling, Antwoordnummer 5476, 3000 VB Rotterdam.

autoverzekering SNS

Een autoverzekering bij SNS opzeggen

Een SNS autoverzekering is dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. Dit kun je online regelen of via de klantenservice van SNS. Liever opzeggen per post? Vermeld dan in je brief je polisnummer, het soort verzekering, datum van opzegging en de reden. Stuur het op naar Volmachtkantoor Nederland, Afdeling Schadebehandeling, Antwoordnummer 5476, 3000 VB Rotterdam en vergeet niet de brief te ondertekenen.

Contact gegevens SNS

Klantenservice: 030 – 633 30 00 (op werkdagen van 8 tot 21 uur en op za van 9 tot 16 uur)