Gazprom Energy

Gazprom energy

Contactgegevens
0800 - 42 97 766
klantenservice@gazprom-energy.nl
https://www.gazprom-energy.nl/
Vergelijk energieleveranciers

Gazprom is een Nederlandse energieleverancier en leveren gas en stroom aan bedrijven, zoals het MKB en zorginstanties.

Over Gazprom

Gazprom Energy is onderdeel Gazprom Group, een van ‘s werelds grootste energiebedrijven. In 2012 heeft Gazprom Energy een kantoor geopend in Den Bosch. Gazprom Energy levert energie aan zakelijke klanten.

Welkomstkorting en (actie)tarieven

Via onze vergelijker bieden energieleveranciers welkomstkortingen aan. Deze korting ontvang je niet bij de energieleverancier zelf. Dat komt door de energieleveranciers, die graag een zo hoog mogelijke positie in onze vergelijker willen hebben. Hoe hoger in onze vergelijker, hoe goedkoper de energieleverancier is. Om hoog in onze vergelijker te komen, moet een energieleverancier goedkope tarieven kunnen aanbieden. Energieleveranciers geven daarom een welkomstkorting bij het afsluiten van een energiecontract via onze vergelijker.

Contactgegevens Gazprom

Heb je vragen over je energiecontract? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier:

  • E-mail: klantenservice@gazprom-energy.nl
  • Klantenservice: 0800 – 42 97 766

Wat te doen bij verhuizing?

Wanneer je gaat verhuizen, kun je dit aangeven bij je online “Mijn Gazprom Energy” omgeving. Ga in de omgeving naar “Direct regelen” en klik vervolgens op “Contractwijzigingen” en “Verhuizing doorgeven”.

Hoe duurzaam is Gazprom Energy?

Overstappen.nl werkt al jaren samen met WISE Nederland voor het beoordelen van duurzame energieleveranciers. Gazprom Energy heeft helaas een cijfer van 2,6 en hoort daarmee tot een van de minst duurzame energieleveranciers in Nederland.

Wil je graag duurzame energie ontvangen? Geen probleem! Via onze vergelijker kun je filteren op duurzame energiecontracten. Zo weet je zeker dat je daadwerkelijk groene energie ontvangt en geen sjoemelstroom.

Opzeggen Gazprom Energy

Ook je opzegging kun je regelen via de online “Mijn Gazprom” omgeving. Je klikt hierin op “Direct regelen”. Vervolgens klik je op “Contractwijzigingen” en “Opzegging doorgeven”. Houd rekening met een opzegtermijn van 30 dagen. Let er ook op dat je een opzegboete moet betalen als je het contract voortijdig beëindigt. De hoogte van de boete hangt af van de resterende looptijd van je contract.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.