Hezelaer

Hezelaer

Contactgegevens
076 - 30 30 720
service@hezelaer.nl
https://www.hezelaer.nl/
Vergelijk energieleveranciers

Hezelaer is een energieleverancier die gespecialiseerd is in de zakelijke markt en biedt verschillende energiepakketten aan. Het energiebedrijf is onderdeel van Energetic Group.

Over Hezelaer

Hezelaer is een energieleverancier die actief is op de zakelijke markt. De leverancier biedt meerdere energie gerelateerde diensten aan en heeft twee kantoren: in Breda en in Eindhoven.

Welkomstkorting en (actie)tarieven

Energieleveranciers bieden welkomstkorting aan via onze vergelijker. Je ontvangt deze korting niet via de energieleverancier zelf. Dat komt door de energieleveranciers. Die willen graag een hoge positie in onze vergelijker hebben. Hoe hoger in de vergelijker, hoe voordeliger de energieleverancier is. Een energieleverancier moet goedkope tarieven kunnen aanbieden om een hoge positie te behalen in onze vergelijker. Daarom geven energieleveranciers een welkomstkorting bij het afsluiten van een energiecontract via onze vergelijker.

Contactgegevens Hezelaer

Heb je vragen over je energiecontract? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier:

  • E-mail: service@hezelaer.nl
  • Klantenservice: 076 – 30 30 720

Wat te doen bij verhuizing?

Ga je verhuizen? Geef dit dan 10 werkdagen voor de sleuteloverdracht door bij de klantenservice via service@hezelaer.nl. Je ontvangt een bevestiging van het doorgeven van de verhuizing.

Hoe duurzaam is Hezelaer?

Overstappen.nl werkt al jaren samen met WISE Nederland voor het beoordelen van duurzame energieleveranciers. Hezelaer heeft helaas een cijfer van 3,8 en hoort daarmee tot een van de minst duurzame energieleveranciers in Nederland.

Wil je graag energie geleverd krijgen van een duurzame energieleverancier? Maak dan gebruik van onze vergelijker. Hiermee kun je gemakkelijk filteren op écht duurzame leveranciers. 

Opzeggen Hezelaer

Neem wanneer je je energiecontract wilt opzeggen contact op met de klantenservice van je energieleverancier. Houd er rekening mee dat je een opzegboete moet betalen als je jouw energiecontract voortijdig opzegt. De hoogte van de boete is afhankelijk van de resterende looptijd van je energiecontract.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.